![]() |
Ek na Scrapper'
Witam , mam pytanie czy dam radę zrobić scrapper arene 49 lvl ek , 5mlvl , rh , p ammy , demon shield , dsm , ornamented axe / noble ( moge doexpic 50 i ornamented ;) ) , b legs , bohy. Skille 70/68. Jak tak to ile potków może około zejść?
|
Tak bez waste to najmniej 60 level...
|
@up
Ale dam rade? I piszę "ILE POTÓW ZEJDZIE" a nie czy bez waste .... odpowiedz.... |
LOL? haha waste? Nagrode to ok. 30k.. a mi na 52 ek z skillami 70 poszlo 3 bp shp i 2 bp mp -.-
|
Dasz rade wes 10bp shp i 2-3bp manasow do exori uwazaj przy 2 ostatnich bossach
tylko kup ornamented axe i doexp 50 na poty |
Cytuj:
55 ekiem ze skillami 73/73 zeszło mi 2bp shp i 3 bp manasów. Na arenie prawie nigdy nie ma się waste ... Będzie ciężko, ale powinieneś dać radę. Lecz się na deep yellow i będzie ok:p Up. 10BP SHP Ahahahahaahaha Gratzor ziomuś! Exori przy dwóch ostatnich mobach, no no doświadczony to bardzo jesteś ;> Weź max 4 bp shp, manasów tak 4-5bp żeby się nie srać z mobami tylko z exori kosić. |
Ok dzięki dobiję 50 lvl i mykam XD , ile potów kupić?
|
to jest ez.ostatni potworek moze sprawic trudnosci wiec mozesz sobie icicle pomagac ale ogolnie ez.5bp shp i 5 mp spyknie ;] gl
|
@up
Dzięki już kupuję potki :D , odpisze jak poszlo tylko powiedz jeszcze jedno. Ile ten ostatni stworek może hitnac max ? I ten water (...) mnie tez interesuje jego combo. |
Wez Potow Wiecej niz ci tu koledzy pisza conajmniej z 6 bp tego i tego zawsze moze cie zalagowac mozesz dostac wieksze combo i ci wiecej tego zejdzie!
|
2UP.
Ty jeszcze lepszy. Zacytuj moją wypowiedź, w której mówię, że exori na 2 ostatnich potworkach. Jeśli jej nie znajdziesz (a nie znajdziesz) to idź do swojego pokoju i zastanów się nad tym co mówisz. Cytuj:
|
Już chciałem wejść ... Ale kolega napisał mi że tu: http://tibia.wikia.com/wiki/Spirit_of_Fire
Jest info że ostatni potworek na arenie ma combo 640+!!! Czy to prawda?! |
50lvl, ROH, 3-4bp shp, 3~bp mp i dasz rade spokojnie. Sam tak zrobilem i nie sprawilo mi to wiekszych problemow, red hp mialem jakies 2-3 razy :P I to na slabszych skillach niz twoje. Uwierz w siebie, wejdz tam i skop te mobki :D
|
Cytuj:
Idź spokojnie, napewno nie chlaśnie Ci za 400+ hp, co dopiero 600^^ |
Dobra.... Wchodze...
|
troszkę się spóźniłem, ale mogłeś dobić 50lvl i wziąć strong health / mana pot :P
ps. mam nadzieję, że cam będzie :D |
Tylko nie mów, że wszedłeś na 49!!!
Bez shp dupa, nie wyrobisz się z leczeniem. |
@up
chyba wszedł ;) |
@up
@2up Nie wszedłem coś mnie tknęło i nie i już :D! Poszedłem , poexpiłem i dobiłem owy "50lvl" oto moje staty : 50 ek , ze skillami 70/68 mlvl 5 ^^. EQ: -Platinum Ammulet ( P AMMY ) -Royal Helmet ( RH ) -Dragon Scale Mail ( DSM ) -DEMON SHIELD ( D SHIELD ) -BLUE LEGS ( B LEGI ) -BOOTS OF HASTE ( BOHY ) -ORNAMENTED AXE Czy teraz dam radę? I czy 6bp shp i 6 bp manasek to nie za mało? Czy na ostatnim nie padnę słyszałem że jego combo dochodzi do 640 (wiki). I czy dam radę z przedostatnim xD. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:17. |