![]() |
Yalahar dla rp.
Mam pytanko. Co trzeba zrobic żeby dostac sie na Yalahar i jakie trzeba zrobic questy żeby odblokowac wszystkie quartery?
I czy udaloby mi sie to na takim charze : 38rp, skill 70, walilbym z rs, mam bohy ; ) I czy mógłbym tam dla siebie znaleźc jakis dobry exp? |
Musisz mieć rangę novice w explorer society.
Co do expa, tam normalnie nie można sobie czegoś nie znaleźć xD Jeśli chodzi o quartery, to wpisz sobie w google "In service of yalahar quest" w miarę przechodzenia kolejnych misji będziesz mial otwarte all bramy ale nie musisz tego robić , można chodzić naokoło. Co do expa dla rp polecam : -mino w foreign quarter (w 6 godzin tam wbiłem lvle 47-50 i wyszedłem na +) -elfy w foreign quarter -piraty w foreign quarter -mistrock (cyce) -culty,necro,hero w magician quarter -bog raidery w alchemist quarter -worker golemy w factory quarter ale ogółem to zawsze wszystko zajęte ;/ |
Cytuj:
|
@up
Nie trzeba wszystkich questów explorera. Na range 'novice' potrzeba jedną czy dwie misje tak więc nie martw się, na pewno Ci się uda :) |
Cytuj:
a w ogole, to co z cementary quarter? gosc w tibii mi mowil ze moge tam miec dobry exp na cryptach i ghoulach. a moglby mi ktos dac mapke jak tam go tego wszystkiego dojsc? bo nie chce sie na jakies necro czy cos wpierdzielic ; p |
tak, musisz wykonać misję w dwarf jail :P
wbrew pozorom to jest bardzo łatwa misja :) |
czyli nie wystarczy zrobic dostepu na yalahar by moc wszedzie biegac na tych quarterach ?
|
|
expy... worker golemy pojedynczo max po 2
ZOMBIE cudny exp dragi w elf fortes(jak uda ci wejsc zpisz w kalendarzu) itp zeby poplynac na yalahar zrob misjie z dwarfami a zadnych misji niemusisz robic by miec dostep do all dzielnic idizesz do straznika hi pass wpisujesz nazwe dizelnicy |
Cytuj:
Cytuj:
Ten po lewej jest banalny bo w całych podziemiach respi się chyba 1 albo 2 crypty, tak to same ghoule i szkielety. Ten po prawej już jest trochę cięższy, ale myślę że sobie poradzisz. Cytuj:
Tak więc robienie tych dalszych questów jedynie zwiększa ci wygodę - np. żeby dojść do trade quarteru to idziesz tam od razu zamiast biegać dookoła przez 3 inne. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |