![]() |
Pk w temple , dziwne
LOL , sami oceńcie - wszystko jest na screenie. Jak to możliwe?
http://img7.imageshack.us/img7/2949/lolz.tif |
fake :>
marna prowokacja :P |
Cytuj:
@ Nie wiem jak to mozliwe. @down Ale wtedy sie ruszac nie mozesz. |
Mozliwe, rzucasz fielda tak zeby skulla zrobic ubijaja cie i logujesz sie z pztem w temple :P
|
Cytuj:
Jeśli nie masz nic do wniesienia to nie pisz nic. @up Thx za odp. No i własnie , on sobie łaził po tym templu ze skullem... Zdziwiło mnie to i dlatego screena zrobiłem... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
#up
Tu się piszę po polsku nie rosyjsku... #top Dziwne. |
Cytuj:
cYa |
Proste, rzucasz fielda, w przeciągi 10 sekund padasz i ktoś wchodzi w twój ogień czy tam coś innego i dostajesz skulla w świątyni. Ps. Możesz normalnie po niej biegać, a jak z niej wyjdziesz to już nie wrócisz
|
A nie mógł po prostu wbić skulla, paść i znaleźć się w temple ze skullem?
|
Wtedy skull znika... Widziałem coś takiego na test serwerze kupe lat temu, tyle ze gosc nie mogl sie ruszac.
|
Ja nawet tak kiedys miałem, wbiłem skulla gonili mnie, Padłem i zrespiłem się w świątyni. W ciągu 10 sekund ktoś wszedł w mojego firefielda którego rzuciłem przed śmiercią i nagle dostałem skulla w świątyni(mogłem sobie biegać po pz)
|
To jest możliwe pekowałem mym 9 lvl'em pallem w carlinach a tu nagle 15 sorc na faku uuu. Bije bije nagle się obudził kumple przyszli zabili mnie i jestem w świątyni ze skulle ale mogę biegać Biłem z vaiper starów one zatruwają
Tak wiem gramatyka w tym poście jest piękna. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37. |