![]() |
Symulatory lotu itp, itd
Witam.
Szukałem na necie dużo gier typu symulatory lotu (np. Operacja Pustynny Grom) tylko właśnie znalazłem tylko tą grę. Jeśli znacie gry typu właśnie symulatory lotu, czy jakieś gry wojenne które polegają na lataniu jakąkolwiek jednostką bojową (samolot, helikopter) i można w nie grać na joystick'u to prosiłbym o wypisywanie tytułów. |
Lock On - Dooobre
Total Air War - omg spedzilem nad tym kupe lat :d Polecam! F-22 rlz! |
Wole latac w grach typu bf lub warrock. Tylko latanie jest zbut nudne bo lubie czasami przywalic antytankiem w czołg przeciwnika albo przedziurawic mu głowę snajperką.
|
Polecam grę Ił-2 Sturmovik + dodatki… Wg. mnie jeden z najlepszych symulatorów na PC. No i wbrew nazwie nie latamy tylko radzieckim Iliuszynem, ale także niemieckimi maszynami. No a po zainstalowaniu dodatków samolotów do oblatania jest tyle że głowa boli ^^ Bez joya też można w to spokojnie grać. A jeśli wcześniej nie grałeś w „rasowe” symulatory to można grę ustawić tak że nawet totalny newbie sobie z nią poradzi
|
Ja nigdy symulatorów nie lubiłem. Nudne i trudne. Nawet arcadowy HAWX jest dla mnie kiepski.
|
Cytuj:
|
Ty nie mowisz o symulatorach tylko arcade... (Strzalki+spacja)
Dobry symulator to flightgear, wazy okolo 250~ mb, ma troche kiepskawa grafike, ale samoloty odwzorowane znakomicie. |
Eurofighter Typhoon, dość stareńka gra. Mimo, że lata się tylko tytułowym modelem, gra wciągnęła nawet mnie, kompletnego indolenta w kwestii "latadeł", głównie z powodu ciekawie i realistycznie ukazanej III wojny światowej.
|
A mnie dziwi, że nikt nie wypisał króla symulatorów lotu - Microsoft Flight Simulator. To jest jednak gra dla prawdziwych weteranów tego gatunku. Jesli dopiero zaczynasz to stawiam dychę, że nawet awionetką nie wystartujesz. Jesli jednak szukasz realizmu to lepszej gry nie znajdziesz.
|
----------
|
Ja grałem w MFS, nie pamiętam jednak, która część. Z początku rzeczywiście było trudno, jednak później dało się latać, najtrudniej awionetką ofc ; >
|
No dobra, ściągnąłem MFS, i potrafię wystartować. Paredziesiąt metrów przelecę i spadnę, a także nie wiem do czego służą różne gałki i przyciski. Poza tym gram na klawiaturze. Ale wystartowałem!
|
No to wypróbuj wszystkich, ja jak grałem też tak miałem potem nauczyłem się latać z miasta do miasta, najtrudniejsze jest wg. mnie lądowanie samolotem. :)
|
Od waszego boga Korektora:
Cytuj:
|
Polecam Lock On trudne do opanowanie ale dobra grafika i ten dzwiek :D
Zaje@@@@ poprosu, gram w sieci z kumplami :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:36. |