![]() |
[Danubia] Morgaroth - good loot :)
|
przesada...przydalo by sie to 7.5
|
No loot kozak;]
|
Cytuj:
No kozak loocik! :)) I ladnie go polozyli. |
Pewnie ktos trzymal jego eq i aola, a on zalozyl noob seta do blokowania.
|
Słyszałem, że 15 minut później bloker morgarotha padł na respie 1 draga w thais i właścicielem tarczy jest teraz Maciek Kruk Wielki on Danera (11 knight) i podobno śmiga z nią bez aola na trolle koło thais, ma również mniejsze obrażenia od skorpiona w studni i samych trolli, a jak zrobi deserta to zmierzy się z minotaurem guardem i będziemy mieć reportaż odnośnie tej tarczy i wpływu minotaura guarda na zielone łuski. :)
Cytuj:
|
Cytuj:
@filmik Ladny loot ; O |
Cytuj:
@up Owned @2up To nie jest ani śmieszne ani nawet żałosne. top Szybka akcja i dobry loot. Co tu dużo pisać8o |
@offtopic
Taaa... a ja słyszałem, że ziomek o nicku jwfhbjewbfkjwebfj zabił demona z fista i spadł mu "spajk słort" i poszedł z nim na rook i rzucił nim bo miał 57349865734986 dista w margarotha i teraz ma "grejt shita" na "rocku"! @topic Hyh... ładnie się tych itemek posypało :d Niezadługo ktoś domek great shieldami wyłoży xd |
Cytuj:
|
Niedosc, ze morg~ pada jak noob, to jeszcze taki loot...
|
co za ludzie podniecaja sie ze taki lvl smiga bez aola ahahaha przeciez wiadome ze nie pojdzie z full setem < z aolem tez nie bo przeciez stone skiny musi na cos zakladac?> jak widac na filmie poszlo sprawnie i szybko <wiem bo bylem? >
a tak btw shield jest w gh Paladinki w svargrond jeżeli ktos ma ochote może sobie pojsc i zobaczyc :P XELEDEEEEEE |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gracze bijący z okrzykiem bojowym Morgarotha z SD, budzą u mnie uśmieszek politowania.
|
Cytuj:
Could not find character Character Maciek Kruk Wielki on Danera does not exist. |
@up:
Szczęka mi opadła ;_;. |
Cytuj:
ahahhahaha o boze i to ma 17 lat hahahahahahahahaha |
Cytuj:
Z najnowszych wiadomości dowiedziałem się, że Maciek Kruk Wielki on Danera chciał sprzedać tarczę, hlvl z serwera który mu zaufał stracił 25 kk i nie dostał tarczy. Został okradnięty przez 11 knighta w biały dzień!!!!!!11111 Było zebranie gmów ale nie zrobią resetu :/ Ale tragedie się dzieją na tym świecie... Dobrze, że gm pomyślał i odebrał wszystkie liny i sznurówki hlvlowi... ON CHCIAŁ ODEBRAĆ SOBIE ŻYCIE :evul: |
Cytuj:
@Topic Pro no waste. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |