![]() |
Seromontis znowu leży...
|
to bylo wiadomo ze dostana po dupie od tego momentu jak poszli tam na zolwie na dol stackowac
|
dm ownzz i to chodzi
|
Ten seromontis to niezly noob
|
niezly noob to jestes ty jak jeszcze nie udalo ci sie zauwazyc ze 130 knight i 300 lecza sie TAKIMI SAMYMI potionami
|
A wiesz co to tempo hur + mapclick :?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I to jest minus teraźniejszego systemu leczenia- brak czegoś dla wyższych lvl, bo same w sobie potiony to dobry pomysł.
|
Nie rozumiem takich tematów? padł to padł. Maja wara to leży. Leczy się tyle samo co ja wiec nie dziwne ze padł. przy dzisiejszych skryptach na Elfa można mieć tonę siocherow a i tak padnie uciekając.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@2up
no moze dla Ciebie leczenie jest dobre na 50 lv ;||| |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
made by ok'res czy jakos mu tak Film Serek padaa nieee ;( kurde pamietam jak kiedys chcialem byc taki jak on :( |
Cytuj:
@ Topic: Nowa Tibia, i tyle mam na ten temat do powiedzenia. Ah, dodam jeszcze, że jeśli nie byli na OB przygotowani (a widać, że nie byli ogarnięci) to na def powinni lecieć, a nie stać jak kołki... |
nie zapominajcie jak seromontis wbijal po 6kk expa codziennie. Ja do tej pory uwazam go za najwiekszego PG w tibii. Gdyby CIP nie zamienil uh-ow na poty i nie zdupil 'exury' to seromontis dawno by mial 500lev.
|
Heh najlepszy moment przed dedem Serka, jak te sd za*******ają jak szalone ładna ilość osób musiała być.
|
Polska rzeczywistosc... ehhh :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:30. |