![]() |
Zagadka? Czy Kolejny Quest?
Mam trudne pytanie chyba kazdy wie gdzie znajduje sie kryjówka zlego elfa arcanisty w Ab'dendriel. na samej górze sa drzwi z migajaca klamk±
http://img25.imageshack.us/img25/269...ytuuicw.th.jpg Prosze o realne odpowiedzi |
kolejna pozostalosc z czasow gdy ta gra miala swoj charakter, tam niema i niebylo niczego ciekawego
|
Ostatnio poswiecilem duzo czasu na szukanie jakich kolwiek zagadek i sekretow, a nie tylko exp i exp ciagle. To prawda ta gra stracila swoj urok.
Chcialem dodac ze w kazordoon jest podobny pokoj z takimi drzwiami. Jak myslicie czy kiedykolwiek zostana nam udostępnione? |
tak sie slkada ze znam wejscie do pokoju w kazo
quest to jest nie bede wyjasniac bo nie jest to zwiazane z tematem, za to jest to mój super schron przeciw pkowy gdy z jaki¶ przyczyn mam pz. po wykonaniu questa juz tam nie mozna wejsc |
Cytuj:
|
klimat chyba..
|
Cytuj:
|
Kiedys gracze sobie pomagali, teraz nawzajem sie oszukuja i kradna expa. Wtedy byla mniejsza ilos graczy i minimalna botterow, ba, nawet wcale ich nie bylo! A tak w ogóle pierwszy raz widze te drzwi ;o .
ktorys UP: Poiedz chociaz co to za quest lub jaka nagroda. Sam chcialbym zobaczyc o co w tym chodzi. |
Żal po prostu to jest klimat gry co chciałby¶ żeby do all miejsc się wchodzić
np jest se w jakim¶ pomieszczeniu dragon claw i co każdy by czekał po rs żeby się zrespil? Już bot jest bardziej na miejscu niż taki kid -.- |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:56. |