![]() |
In Pectore schodzi na PSY ...
Dyda Melka w In Pectore ... ? To jaki¶ żart? czyżby aż tak Interregnum was orało że przyjmujecie takiego retarda jakim jest Dyda ? Nie do¶ć że Dyda bratał się z Calisem i Makissem i zawsze lizał dupe dla Interregnum to teraz jego bierzecie pod swoje skrzydła ? 8o
|
Looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooL
Nie no nic do niej nie mam ale nie spodziewalem sie , ze Ip tak nisko upadnie aby invitowac wszystkich :S |
zdania sa podzielone, ale skoro maja na tyle jaj zeby walczyc, to dlaczego nie?
|
skoro invituja whisper (slyszalem ze whisper ma huta przez to ze kapre chcieli ubic, a co do tego zdania sa podzielone bo capra podobno hunted od it tez mial) to znaczy ze cos sie kroi, a ja mysle ze to sa spy obsrane bo co jak co ale rowa brazowego lizac umieli
|
Jak by Calis nie mial hacka to pewnie Ip wzielo by go tak samo pod swoje skrzydła ;)
@Edit 19:40 You see Sworderek (Level 140). He is an elite knight. He is Paladin of the In Pectore. Czy to nie zalosne?: > |
Cytuj:
|
no ten rank ktos naprawde wymyslil niezle,same palki tera,nawet ja :<
|
Cytuj:
Name: Makiss Trucia Sex: male Profession: Elder Druid Level: 89 World: Arcania Residence: Venore Guild membership: Paladin of the In Pectore |
I dobrze , IP rosnie w sile , ludzie chodzcie do IP walczyc dla lepszego serva
|
Cytuj:
Przynajmniej chca walczyc , a nie jak te neutral gildie, ktore nic nie moga zrobic i dalej nie beda mogli nic zrobic (np. GOB ) |
Hahahahahah tak cisneli po Nich a teraz invitneli ich xDDDDDDDDDDDD :D Makiss to chyba real Calisa a Calis to real Amesa więc pewnie i Makiss z Amesem się zna więc co¶ mi tu ¶mierdzi ! :]
|
Cytuj:
Smiejecie sie z GOBU a wiecie ze jak oni by dolaczyli do IT to znow nie macie zadnych szans :( smiejcie sie dalej smiejcie ... robcie nowych wrogów i zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie :) |
Cytuj:
|
przeciez to i tak wiele w tej wojnie nie zmieni ;)
|
Cytuj:
|
a myslisz ze do nas malo wiary chce dojsc ;)?
|
Cytuj:
Felix heh pamietaj jak ktos raz zdradził i zrobił z mordy dupe to i tak mu nic nie zalezy i moze zrobić to kolejny raz ;) |
ate wy juz macie dosc elektrosow, clapkow itd kto to blokers bloker jest btw?
|
cos przypomina mi sie wielkie pojednanie ormo z arabami tak teraz bedzie pojednanie leszna z inter pectorami HSHSHSHSHSHSH HAHAHAH HUHHUHUHU przyjmujac takie osoby do gildi polepszacie tylko swoje statsy w ilosci czlonkow gildii bo efektow z nich raczej nie bedzie :DDDDDDDDDDD
|
[quote=Partyzant_Felix;2490888]ate wy juz macie dosc elektrosow, clapkow itd kto to blokers bloker jest btw?[/QUOTE
to chyba blokers bloker ale nie jestem pewny |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:13. |