![]() |
100lvl w 15dni ?
Jak to możliwe że ktoś w 15dni wbije 100lvl ? Może ktoś zna tego gościa i wie co i jak. Albo wiecie co zrobił ?
|
Boty to zło.
Temat bez sensu, jest to niemożliwe chyba że masz bota. |
Cytuj:
a tak btw twoj mozg jest niemozliwy , da rade zrobic to bez bota ;] |
To powodzenia w no-lifie.
@down Napisał ;) |
Dokładnie to co napisał(a) Aroonia.
Fajnie, że w 2 tygodnie bez no life'owania zrobisz 100, gdybyś nawet miał nie wiem jakich kumpli i nie wiem ile kasy. Może przedstaw nam jak by Ci się to widziało ? |
To jest fizycznie nie możliwe, nawet z botem, blokerem czy jezusem >.<
Nie zapominaj, że stamina się ładuje 2x dłużej niż "spala" 100lvl = 15,694,800 expa - niemożliwe. Po prostu. |
3x wolniej ;/ takie sprostowanie, ale jest to możliwe
|
2x wolniej...:)
|
2x wolniej i jest to niemożliwe. Jak ktoś uważa inaczej to niech przedstawi proponowany sposób wbicia
|
pvp enfo?<ciasteczka>
|
Cytuj:
Wystarczy że ma tam kumpli albo opłacił komuś deda. |
imho wykonalne lub prawie wykonalne.
|
Wykonalne nawet na zwykłym pvp... Wystarczy dużo kasy i wiele znajomych. No i umiejętności oraz czas.
|
Gracz Nigoshi z Shivery wbił setny poziom tylko w piętnaście dni! Zginął przy tym tylko sześć razy. Jest to pierwsza osoba która wbiła tak szybko 100 poziom na świecie PvP, gdzie nie można kupować doświadczenia przez innych graczy, tak jak na światach PvP-Enforced. Gratulacje dla niego!
http://img3.imageshack.us/img3/636/dlahantedpl.jpg Dla rozwiania wszelkich wątpliwości... |
@up
kasa=sd=frosty |
Nie kłócić się czy to możliwe bo ja się pytam jak ten gość to zrobił ? Gdzie expił ? Czy miał blokera ?
|
Jest to możliwe..
02:00 w nocy miał 13 lvl 22:00 tego samego dnia miał 31 lvl Nie wylogowywał się tylko ciągle expił.. to jest 20h a lvli jest 18 czyli jeśli dobrze policzłem to w 1h7min wbijał lvl.. Jest to możliwe, ale na pewno miał duużo kasy i dobrego blokera ;) Moja opinia pozdro Edit: mozecie śledzić moj exp podczas wakacji to zobaczynie jak expi nolifer XD |
Jakoś przetrwać rooka, 8-13 jakies cycki z blokerem, potemz visem do 18. od 18 w tomby, najlepiej zeby bloker bral kilka na raz i flam hurem zdejmowac, mozna bic lvl/h mniej wiecej do 45 czylie tego co nas interesuje, potem sd frosty albo wrl... możliwe jak się ma kasę i duuużo czasu oraz nie ma się przyjaciół którzy wyciągną Cię sprzed kompa na piwo.
|
Tyle że patrząc na statystyki na pskonejott, ten gość zrobił to w 115 godzin..
|
Pskonejott nie liczy czasu od momentu utworzenia postaci, chyba od 20 lvla jeśli się nie mylę
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:44. |