![]() |
Druid vs. Dragony
Siemka, tak jak w temacie... Od kiedy druidem na faccu mozna bic dragi ?? I jak ?? Frigo (facc) + hailstorm rod ?? A może hailstorm rod + icicle ?? Tylko to z icicle to moze byc straszne waste ;// Help :(
|
Ja druidem zabilem Draga na 28 lvlu jak było icicle :)
Z icicle i dobrym Mlvlem Waste nie ma Pojedyncze drago można od 30 klepac ale juz szybciej bedziesz expic na MS/Pod Thais niż na dragach :) Na draga to 40-50mlvl + bloker zeby bylo 0 waste i zeby byl dobry exp |
Ja na twoim miejscu dobił 33 lvl i wtedy hailstorm rod i avalanche i frigo i jazda drag nie przetrwa wtedy 15 sek.
|
pamietajmy ze druid facc
|
Cytuj:
*Down Autor tematu zapytał się od kiedy może zabijać smoki - nie wspomniał nic o rodzaju polowania - masowy exp czy pojedynczy hunt. Ja mu napisałem kiedy może zabić, ale masz rację - do na prawdę dobrego i opłacalnego expa potrzeba ok. 60~ poziom. EDIT: Z Icicle to raczej nie poexpi masowo na smokach, gdyż szansa, że mu się zwróci jest bliska zeru. 'można bić dragi' - a na huncie to co robi? xd |
Niezle pierdolicie. Prawda taka że i na 60lvlu z pacc i 50 mlvlem nie zawsze będzie nam się zwracało (zależy od loota), a co dopiero na 33 lvl - to juz trageria. Co, będziesz bił x1 i miał 5k/h? Wtedy to może ci się zwróci <lol. Na tym lvlu nie opłaca się klepać dragow, gdzie indziej masz lepszy exp np. idz na guardy. Do dragów to proponuje 50-60+ i do tego pacc. Aha, i ktoś powiedział że 40lvl i bloker to zero waste i fajny exp - na ots czy jak?
@up Cytuj:
|
Cytuj:
sam pierdolisz!!! siedziałem na małym respie na d lair w venore po ~~2h zawsze z zyskiem (przez ten czas conajmniej jedno woi leciało) a do tego zbeirajac kusze i sheildy. siedzialem od 33lvl z 33mlvl, tylko trzeba wiedzieć jak biegać |
Cytuj:
|
Dasz rade grałem druidem (36lvl) i spokoinie dawałem rade nawet bez waste (jak coś polecialo :p)rod+exevo frigo hur wystarczy mozesz wspomuc się Avalanche ale jak chcesz i będzie good:]
|
Ja na pisze ze swojego dows xD
33 lvl 33mlvl napewno wystarczy i do tego: - halistrom - 2x bp avalanche - 2x bp explo - 2x bp mf Sam robisz runy i masz tylko waste 2k w mf i uwierz mi ze Ci sie zwroci ;] PS idz na draconie ^^ |
Cytuj:
Tak btw. to idąc na dragi idzie się z założeniem, że będzie waste - chyba, że coś wyfarcimy :) w zupełności wystarczy rod + icycle, ew. gdy są 2 avalanche + min. 2bp manasów |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:08. |