![]() |
Ja na hyderkach solo, power bolce rox.
|
Pozazdrościć skilli ;].
|
Cytuj:
<znaczQi> |
@up Wyjdz.
Film calkiem dobry ale czegos mi tu brakowalo ;> |
Cytuj:
Żal Twoj opis konta @film ładnie poszło |
wogole 90% tego forum maja cos z glowa. zachowuja sie jak jacys doktorowie rehabilitowani. wiadomo ze na forum trzeba zachowac w pewien sposob kulture osobista, ale nie robi sie tego na sile...
|
no, troche czasu koles musial skilowac;p
|
ładnie, ale poskilluj cos, bo jak na ten lvl to slabo .. ;s
|
Proponuje założyć ci temat ze zdjęciami na tibi.pl jestem pewny ze powalił by wszystkie inne...:p a tak w ogóle wielkie gzzzzzz opłacało się pomęczyć ,a teraz za to gra jak marzenie... :)
|
czemu miałby niby powalić wszystkie?:| to, że ma niezłe skille, nie oznacza, że screeny też będą świetne...
|
Najlepsze tematy ze screenami to takie gdzie , z kazdego hunta osoba robi screeny wycina loota mowi ile na niego wydal ile expa zdobyl itp , takze pokazuje trade z kazdego nowego itema .
|
no 105 palek, ogarnia solo hydra island marnujac 5 bp strongow w ponad godzinny hunt.... widac skile robia swoje pogratulowac
@wpierdol91 wez usun chociaz tego keylogera z sygnatury |
Ładne
Gratuluje skila! (; |
best hit z power bolca oraz czerwonej gwiazdki ?
|
<z-czerwonej-gwiazdki-to-pewnie-sporo>
..szok temat |
ej a ile poszlo ci kamieni od 95 dista do 110 tak mniej wiecej
|
Cytuj:
|
Dziex wszystkim za swoja opinie, nad tematem pomysle w przyszlosci, narazie mam straszne lagi w godzinach 12-24, czasem mi neta rozlacza i w dodatku karta graficzna sie przegrzewa co powoduje ze laptop sie zawiesza ;/ i jestem zmuszony do trenowania ;] Robie czasem male wypady na expa takie jak ten i niewiem czy narazie jest po co ten temat ze zdjeciami zakladac.
@D4n1 niepamietam takich rzeczy, trzeba byloby to sobie obliczyc ile godzin sie trenuje na jakim skilu a potem zsumowac i pomnozyc tak pi razy drzwi 50 kamieni na godzine. Na pskonejocie pisze chyba ile h na jaki skill trzeba. |
up@
bardziej mi chodzilo o to ile BP kamieni wywaliles na skill od 95 do 110 nie musi byc dokladnie ;p tak mniej wiecej |
okolo 35-40 bp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:17. |