![]() |
Pallus
Witam mam 17pallka w wakacje mam zamiar kupic pacca pallek skille ma 46/26 xd
Od Jakiego Lvla Kupic pacc? od 40 i ze skillami 70/40(Maly moze byc shielding bo ja biegam z boltami) czy na 30lvlu ze skillami 55/30 co radzicie chce tego pacca wykorzystac dobrze i zeby kase w bloto nie zucic Pozdrawiam :) |
Lepiej na 40 z distem 70, w końcu po co tracić pacc na skillowanie.
|
dziex
dziekuje wkoncu ktos odpisal xD
|
moim zdaniem ... To powinieneś skillować do 70/60 . Shielding tez jest wazny dla palka ... ^^ Bo co zrobisz jak wbijesz 25 lvl i bedziesz chcial bic z rsow ? One mają lepszy atak od boltów ... ^^ Dobij na tych skillach do 20lvl i pójdź na deserta. Za te 10k kup sobie small stonesy i skilluj póki sie nie skończą, jak się skończą to exp do 25lvl i biegaj z RSami na tombie pod mount sterum ... ^^ Dalej to juz dragi, guardy itepee... ^^ ja tak robilem ^^ tylko ze na 17 lvlu skillowalem ^^ a PACC kup tak koło lvl 40 . ze skillami 80/70 . ^
|
^^
O takom odpowiedz mi chodzilo ;D Dzieki Wielkie a nie lepiej kupic blue legsy ? bo mam w banku 7 k i z deserta 10i blue legi ^^
A stonesy by sie zrobilo kinghta i na goby xD czy to jest warte czasu? |
Cytuj:
...^^ TOP: Kup pacca na jak najwyższych skillach, a później tylko exp:p A shiuelding jest przydatny dla palka, ponieważ 100+ lvl expi się prawie cały czas z assassinek. |
..
no to kupuje blue legi stonesy xD skillam shielding i dist ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:54. |