![]() |
Milych świąt :)
Znalazłem chwilkę czasu przy Wigilijnej kolacji,i chciałbym wszystkim złożyć życzenia z okazji świąt Bożego Narodzenia :). Żebyscie mieli dobre oceny w szkole, dobrych kolegów, i dobre lvl w tibi :). No i rzecz jasna duuuużo szczęscia
.http://img.photobucket.com/albums/v6...a/beztytuu.jpg |
Nawzajem:)
|
Zdrowia ,szczęścia ,pomarańczy ,niech ci laska nago tańczy...:P:P
|
no to ja moze taki wierszyk swiateczny
Gdy kolędnik sie dobija otwórz szybko daj mu w ryja, i wez szybko dzrzwi zamukaj bij go ***a kolędnika polam z***u nogi i kręgosup i sie neka innych osób......merry x-mass and happy new year( mi mozecie jeszcze zyczyc wszystkiego najlepszego z okazji urodzin mam 31 grudnia :D) |
Cytuj:
|
:)
Ja również znalazłem chwile czasu dla was i takze chce wam zlozyc zyczenia abyscie mieli duzoo zdrowiaa sczesciaa i tego co wam sie zyczy
|
Życzenia.........
When snow pada na trotuar
And the children happy are, When slizgawka on the street, And we all a grzaniec need, Then you know, to wydarzenie: It is coming Boze Narodzenie. All parkingi sa zajete, People jezdza jak najete, Tesco, Auchan, Hypernova, Goraczka nearly zawalowa Shopping choinkowe things And the Christmasrings. Mother in the kitchen bakes Sernik, piernik i z polewa keks Daddy zas w living pokoju Choinke wielka ustroil He is hanging big balls szklane, Wherever he only z drabiny dostanie... Finally rodzinka liczna i cala W living room'ie sie zebrala Now sings the happy family "Oh, what a wonderful christmas tree" And in the house kazdy zajety Bo choinkowe roz-packing prezenty. Mama ukryla finds pod choinke Patelnie z teflonu i szminke, Papa gets socks and red krawatke, Children zabawki i shirts na dokladke. President speaks potem on TV, Wszystko around in harmony, Póki sie mother do kitchen nie udala: i gesi swiatecznej jak burns nie ujrzala. And so comes brave straz pozarna, Na wszystko ready i bardzo ofiarna And they bring very, very long weze I takze drabiny jak mountains potezne. Otwarli zawory i woda az chlupie, Christmas is tera na pewno w .....tyle Merry Christmas, merry Christmas, Hear the music, enjoy ten czas, Wesolych swiat, wesolych swiat, Merry Christmas, pozdrawiam Was... "Heppi Kristmes end a werri heppi niu Jeer"! :D :D P.S: Musicie się wykazać drobną znajomością angielskiego B) |
No dizekuje i all the best wszystkim. Zdrowia, szczescia, pomyslnosci i milych gosci. :P Ja i tak jestem szczesliwy z mojego prezentu :P ( 22$ xD )
|
Zdrowia szczęścia i słodyczy tego ci król Tomasz życzy :P
|
zdrowia...
zdrowia szczescia poomyslnosci duzych lvli ogromnych skilli oraz wielkich mlvli
|
Zdrowia, szczęścia, pomyślności!
Żebyście mieli dobre skile w Tibi, bo właśnie trenuję :P I żeby w końcu na forum były jakieś ładne fake'i, a nie taka szmira jak teraz jest ;) Wogule, żeby tej stronce dobrze się powodziło! |
Merry Christmas and Happy New Year 4 all :)
|
Cytuj:
|
Wszystkiego naj~ i jeszcze wam zycze zeby woda staniala ^^
|
Świeta .......życzenia
Wesołych
Spokojnych Radosnych Świąt Bożego Narodzenia Wpaniałych Prezentów Szalonego Szampańskiego Sylwestra a w Nowym Roq Dużo Zabawy Emocji Radości Wytrwałości Energii Uśmiechu Szaleństwa Lenistwa Sukcesu Uniesien Przyjaźni a przede wszystkim MIŁOŚCI PS: no to wszystko :P i jeszcze ras wesołych świat wszystkim ;) |
Życzę wszystkiego najlepszego wszystkim tibijczykom.
Gdy dwóch n00bów napotkałem , trochę sprzętu im oddałem . Bo na ulicy głośno wrzeszczeli , że pod choinką nic nie mieli . Smutno mi się na myśl zrobiło , bo u nich bardzo pusto było . Teraz tylko na thanks czekałem , Oni zwiali , się zaśmiali (a ja sprzętu już nie miałem). Poeta to ze mnie nie będzie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:57. |