![]() |
Wybór servera
Chcę zacząć grę na jakimś serwerze PvP na którym jest dość tanio.
Np. Boh 28-33k B-legi 14-16k Najlepiej żeby tam była tania kasa na allegro i nie było jakieś gildii zabijającej wszystkich na expowisku. Nie będę mieć Pacca więc premia odpada. Najlepiej serw bez kolejek. Z góry dzięki. PS: Wiem ze jest przyklejony temat lecz gdybym miał czytać o każdym serwerze to bym chara dzisiaj nie zrobił ;) Więc jak możecie to mi doradźcie. |
Ile jeszcze takich tematów?
A może frytki do tego? Każdy by chciał serv bez noobów, bez pk, bez kolejek, bez wojen, bez PA, z tanimi rzeczami. A te allegro... nc. Ciao |
@up
Wszędzie wpadasz spamując i nic nie wnosząc do tematu. Powiedz mi czemu miał służyć Twój post? Krytyce? Chcesz wszystkim udowodnić jaki jesteś "fajny"? @top Wybieraj Hibernę dosyć spokojnie, na początku noobki spod depo pk'ują ale potem jest spokój. Ceny średnie. Pisz do mnie Etemen jakby co, dam Ci coś na start. |
@up
Poniewaz (jak juz Erverse napisal) bylo w ch*j takich tematow, a to: Cytuj:
Pytanie o serwer z tania kasa na Allegro to juz wogole przegiecie. @top Nie wybieraj Danubii! |
Cytuj:
BYE. |
Dlaczego tibia.pl jest przeciwna kupna hajsu na allegro, ots'om itd.?
Nie mają Fansite'a. Eteman thx za radę, robię chara. Temat, skoro wam przeszkadza to niech moderatorzy usuną. |
Bo otsy to gówno, a kupowanie kasy z allegro jest żałosne. Starczy?
|
Chcesz tanio i luźno wybierz jakiś stary serwer pvp, niskie ceny, wysokie levele - które praktycznie już nie grają.
|
Idź na saphire, na pewno będzie Ci tam fajnie;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:02. |