![]() |
Dwa pytanka o mlvl
Mam takie pytanka.
1. Jest jakaś różnica, jeśli np. zjem 5 meatów na raz, a jeśli będę zjadał je po kolei, tzn. jeden kończy dodawać hp i mp, to jem drugiego. Pytam, bo widziałem kolesi, co wrąbywali całe żarcie na raz i nie wiem czy mam też tak robić, czy nie. 2. Jak np. właduję w siebie dragon hama (żeby długo ładowało paski), albo inne papu, to jeśli ustawię sobie hotkeya ze spellem i przycisnę czymś tak, żeby ciągle puszczało tego spella, to mogę być jakoś ukarany za hackowanie, czy coś podobnego? Bo kiedyś zrobiłem tak i wyszedłem na chwilę do kuchni, to jak wróciłem, to jakieś noobki porozstawiały itemki wokół mnie (noo, dwarven shield i dark helmet piechotą nie chodzą ^^, a na niskim lvlu nie najgorsza zdobycz, ale o to już się nie pluli, bo 100/150 lvl), zrobiły ss'a i gadały coś o botach. |
1.Mam takie wrażenie, że minimalnie szybciej, dłużej trwa efekt działania.
2.Też tak robiłem. Raczej nie masz się czego obawiać. |
Jeśli w tym czasie co będziesz afk przyjdzie gm ( a będziesz puszczał spella), nie odpowiesz gmowi to na 99.99% zarobisz bana. Nie wiem nawet czy complain pomoże.. :P
Co do pierwszego pytania to wg, mnie to niema znaczenia. |
Jeśli chodzi o bana to nic nie będzie. GM'owie nie banują już za boty, tym zajmuje się automatyczne narzędzie Cipsoftu :)
|
sad
Nie ma czegoś takiego jak Auto-Banowanie Cipeq. To wszystko to jest jeden, wielki PIC na wodę :) Botowałem od 2 lat non stop z kolegami (sześcioma i na różnych światach) i tylko jeden dostał bana, za napisanie Jebany Brazol :) NIE MA AUTO WYSZUKIWACZA BOTÓW! TO TYLKO POSTRACH!
|
Cytuj:
@topic 1. to nie robi żadnej różnicy 2. nie obawiaj się, nic Ci nie grozi |
Cytuj:
2.Pierdolisz 3. Botowałem już od dłuższego czasu i jakoś ja dostałem bana wraz z paroma innymi kumplami ... |
i takie bottery na fora wchodza... :( to temat o mlvlu
TAK WIEM! SRY ZA OFFTOP! |
Cytuj:
@top 1. Nie ma żadnej różnicy 2. Nie jestem w 100% pewien, bo ten skrypt sprawdza "szybkość naciskania hota" lub leczenia przy określonym stanie postaci. Raz był chyba nawet temat, że koleś dostał bana za tibia cam - skrypt się pomylił ;), więc jest bardzo prawdopodobne, że i w twoim przypadku tak będzie, bo hot jest naciskany cały czas. |
Tez sie zastanawialem nad tym jedzeniem. Teoretycznie powinien sie sumowac czas, ale czy tak jest? Jakos nigdy tego nie sprawdzalem, pewnie bylo wyjasniane :] Zawsze jem az do oporu, IMO nie ma to znaczenia.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32. |