Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Dwa pytanka o mlvl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=208917)

Veliarth 13-03-2009 21:37

Dwa pytanka o mlvl

Mam takie pytanka.
1. Jest jakaś różnica, jeśli np. zjem 5 meatów na raz, a jeśli będę zjadał je po kolei, tzn. jeden kończy dodawać hp i mp, to jem drugiego. Pytam, bo widziałem kolesi, co wrąbywali całe żarcie na raz i nie wiem czy mam też tak robić, czy nie.
2. Jak np. właduję w siebie dragon hama (żeby długo ładowało paski), albo inne papu, to jeśli ustawię sobie hotkeya ze spellem i przycisnę czymś tak, żeby ciągle puszczało tego spella, to mogę być jakoś ukarany za hackowanie, czy coś podobnego? Bo kiedyś zrobiłem tak i wyszedłem na chwilę do kuchni, to jak wróciłem, to jakieś noobki porozstawiały itemki wokół mnie (noo, dwarven shield i dark helmet piechotą nie chodzą ^^, a na niskim lvlu nie najgorsza zdobycz, ale o to już się nie pluli, bo 100/150 lvl), zrobiły ss'a i gadały coś o botach.

Etemen 13-03-2009 21:55

1.Mam takie wrażenie, że minimalnie szybciej, dłużej trwa efekt działania.
2.Też tak robiłem. Raczej nie masz się czego obawiać.

Milten Magician 13-03-2009 21:58

Jeśli w tym czasie co będziesz afk przyjdzie gm ( a będziesz puszczał spella), nie odpowiesz gmowi to na 99.99% zarobisz bana. Nie wiem nawet czy complain pomoże.. :P

Co do pierwszego pytania to wg, mnie to niema znaczenia.

Virlan 13-03-2009 22:17

Jeśli chodzi o bana to nic nie będzie. GM'owie nie banują już za boty, tym zajmuje się automatyczne narzędzie Cipsoftu :)

-ViviaN- 13-03-2009 22:36

sad

Nie ma czegoś takiego jak Auto-Banowanie Cipeq. To wszystko to jest jeden, wielki PIC na wodę :) Botowałem od 2 lat non stop z kolegami (sześcioma i na różnych światach) i tylko jeden dostał bana, za napisanie Jebany Brazol :) NIE MA AUTO WYSZUKIWACZA BOTÓW! TO TYLKO POSTRACH!

Xevez 13-03-2009 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -ViviaN- (Post 2494628)
Nie ma czegoś takiego jak Auto-Banowanie Cipeq. To wszystko to jest jeden, wielki PIC na wodę :) Botowałem od 2 lat non stop z kolegami (sześcioma i na różnych światach) i tylko jeden dostał bana, za napisanie Jebany Brazol :) NIE MA AUTO WYSZUKIWACZA BOTÓW! TO TYLKO POSTRACH!

uwierz mi, że jest. też tak myślałem miesiąc temu, ale w tym miesiącu sam się o tym przekonałem;]

@topic
1. to nie robi żadnej różnicy
2. nie obawiaj się, nic Ci nie grozi

Pavel321 13-03-2009 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -ViviaN- (Post 2494628)

1.Nie Pierdol
2.Pierdolisz

3. Botowałem już od dłuższego czasu i jakoś ja dostałem bana wraz z paroma innymi kumplami ...

DK-LOG.911 15-03-2009 07:30

i takie bottery na fora wchodza... :( to temat o mlvlu

TAK WIEM! SRY ZA OFFTOP!

StagG 15-03-2009 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DK-LOG.911 (Post 2495846)
i takie bottery na fora wchodza... :( to temat o mlvlu

TAK WIEM! SRY ZA OFFTOP!

wchodzą bo się zrobiła rozmowa o nowym skrypcie :P

@top

1. Nie ma żadnej różnicy

2. Nie jestem w 100% pewien, bo ten skrypt sprawdza "szybkość naciskania hota" lub leczenia przy określonym stanie postaci.
Raz był chyba nawet temat, że koleś dostał bana za tibia cam - skrypt się pomylił ;), więc jest bardzo prawdopodobne, że i w twoim przypadku tak będzie, bo hot jest naciskany cały czas.

Vein 15-03-2009 14:18

Tez sie zastanawialem nad tym jedzeniem. Teoretycznie powinien sie sumowac czas, ale czy tak jest? Jakos nigdy tego nie sprawdzalem, pewnie bylo wyjasniane :] Zawsze jem az do oporu, IMO nie ma to znaczenia.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32.