![]() |
zakłady sportowe
Witam!!! Chciałbym wam zaproponować zakłady sportowe za pieniądze tibijskie(gp)
Jak obstawiać? Aby obstawić mecz wysyłasz do mnie prywatną wiadomość gdzie piszesz: Gospodarze, Goście czy Remis -? serwer - Pandoria Lub Berylia (narazie tylko na tych serwerach) ilość gp - (maksymalna stawka wynosi narazie 5k) Swój nick w tibi Po wysyłaniu pw wysyłasz parcel z gp na te postacie : Pandoria - Uchiha Bednarka(Carlin) Berylia - Gonzen(Thais) Nie można obstawiać w trakcie meczu!!!!!!! Po wygraniu zakładu wysyłam gp w ciągu 1h |
Nie wypali.
Czemu? 1)- nie pomyślałeś, i każda osoba, która będzie chciała obstawić mecz musi płacić na Pandorii Lub Berylii 2)- nie masz tego czegoś 3)- nie masz reklamy 4)- i wogóle anywai, powodzenia |
Dodam coś od siebie.
Nie masz ustalonych stawek ;) Nie wiadomo ile bym wygrał. Pomysł nie ma nóg i rąk, a nawetkark mu upie.... gdzieś zniknoł. Ułóż jakiś porządnych biznes plan czy coś i dopiero potem publikuj. |
Mam ustalone stawki ....
|
A pomyślałeś o tym, że nikt nie ma gwarancji, że dasz mu te gp?
|
100 % gwarancji ;d;d
|
Cytuj:
Wiesz, bo to tak brzmi, jakbyś proponował kloonowanie softów czy mms ;) |
Spróboj to się przekonasz ?????
|
Klient - twój pan. Nie my mamy przekonywać ciebie od twojej niezawodności, tylko ty nas. Opcja "Spróbuj, a się przekonasz" nie jest zbyt mądra.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Stawiam na wygrana gospodarzy i gości -2k a wygrywam 3,2k Jeżeli padnie remis mam pecha, ale załóżmy, że stawiam na wszystko. Max mozna 5k więc po 1,7k~~ na wszystko i zawsze bede te 400gp na plusie. Od razu widać, że szukasz naiwnych. |
źle napisałem powinno być 2.20 Już poprawiłem, mówisz że jestem oszustem ??? oszukałem kogoś? Nie .... Jak nie chcesz to nie stawiaj
|
Postawie 2 k , wypłacisz mi nagrodę , jeżeli wygram?
@down * nie krucho , tylko sie pomyliłem. |
Cytuj:
|
Up
Jak pisałem posta nie widziałem jego posta;d;d;d 2up Stawka maksymalna 5k .... Napisałem przecież... |
Cytuj:
|
Zecev-Jeżeli wygrasz to ci wypłace
|
nauczcie się edytować posty :)
zapraszam na priv gonzen |
Ale prowokacja mu wyszła....
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:29. |