![]() |
Długie włosy u faceta?
Chciał bym zapytac czy dlugie wlosy u faceta/chlopaka wam sie podobaja
Mi osobiscie sie podobaja i chial bym zapuscic ..Prosil bym o wasze opinie :P |
Najpierw przygotuj się psychicznie i finansowo. To nie jest tak że hop, i się ma piękną, długą fryzurkę, której zadrości każdy facet, a dziewczyny kleją się.
|
Ale zbieg okoliczności, właśnie zapuszczam^^
|
W następnym odcinku...
- kolczyki u faceta? - dredy? - stringi? tak/nie - podpaski czy tampony? - golisz się na klacie? Same głębokie przemyślenia. |
troche marne odpowiedzi w sondzie. Dla mnie 'nie za bardzo'
|
@up
Jakos tak nie mialem pomyslu :P |
Cytuj:
|
Haha, kiedyś, dawno, dawno w podstawówce chcieliśmy z kumplem mieć długie włosy. Skończyło się na tym, że mama przyszła z nożyczkami. :(
No a potem miałem dywan. :D Mullet, czeski piłkarz, enerde. :P Ale niestety okazało się, że MacGyver wyglądał z tą fryzurą lepiej niż ja. A co do samych włosów to długie są spoko, ale jeśli już to muszą być naprawde długie, bliższe tym, które noszą metalowcy, a nie emo. ;) |
Kolejny głupia sonda?
Btw. Ja już takowe długie włosy posiadam... Jeśli osoba zapuszczająca liczy na wygodę związaną z nimi to niech od razu idzie do fryzjera... Trzeba myć co 2-3 dzień(u mnie tak jest)... Często(u mnie) lubią odstawać w inną(niechcianą) stronę... |
Cytuj:
|
Cytuj:
A jak miałeś krótkie to co ile myłeś? Tydzień? Dwa? rofl. |
Cytuj:
|
Codziennie myc nie muszę...
Jak umyję np. w piątek to przez sobotę są ok w niedziele już lekko tłustawe ale w stanie do pokazania się publicznie, więc już w poniedziałek muszę umyć... Cytuj:
|
Cóż, ja dopiero zapuszczam i jak na razie długość włosów mam na "emo stajl".
Zastanawiam, czy tak nie zostać x d. A co do mycia włosów, to jak ja zapomnę umyć na drugi dzień, to stają się nie do wytrzymania o.O. (to znaczy, że muszę myć włosy co jeden, dwa dni.) |
Niektórym pasują innym nie, proste : P.
|
Cytuj:
|
Co do mycia krótkich włosów (i ogólnie włosów) - kwestia indywidualna, więc nie musicie kogoś pojeżdżać, że myje co 5 dni, jeżeli nie musi ; p. Jedni nie muszą przez 5 dni i nie mają z nimi problemów, inni myją co 2 dni. Ja myję codziennie rano, jakoś mi to już weszło w nawyk, po za tym lubię mieć komfort :P
|
Twoje włosy - Twoja sprawa. Póki nie zalęgną się w nich komuś robaki to mi to nie przeszkadza.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56. |