![]() |
[ Be ast ] - Frag Movies (youtube) Sprawdz to!
|
Niezly, a gdzie inne movies?
|
Cytuj:
|
|
no powiem ci fajne tyle ze ten napis - spomsored by be ast.... :DDD
|
No tam na końcu dałem lipe
|
Ja tam się zastanawiam, czy jest co się tutaj cieszyć z jego fragow. Wg mnie jest to random pkowanie ludzi, albo bocących, albo w ogóle nie ogarniających tej gry. Szkoda ze w filmie jest wycięty moment, jak ten ed/ms z rsem ucieka im z korytarza mającego 1 sqm, i musza go ganiac po pustni. Gdyby nie ten jego znajomek, ktory od niedawna z nim pkuje nie dal by rady ujebac tego 60 najta~. Solo to max 50 ed/ms, choć nawet i w to wątpie(mowię o tych lamusach, ktorzy z paniki zapominają o wszystkim, tylko wciskają tylko jebanego hota z mp. Fragi zaliczone na botach/afkerach się nie liczą). No to tyle, nic specjalnego. Pozdro cze
EDIT. HAHA, a muzyka z 5.30 minuty to naprawdę pasuję do tego typu amv xd! |
Cytuj:
po 1 nawet chodzi po czesci o loot bo ten cham ma szczescie niesamowite po 2 sens w tym zeby znalezc takich ciastomózgich idiotów ktorzy nie ogarniaja;D |
No ok ok, tylko że wszyscy srają jego ogromnym i miażdżącym wszystkich skillem, a teraz się dowiaduje, ze nie oto tutaj chodzi. Anyway, ten koks mnie nie przekonał.
EDIT. Ano, i nawet w filmie koles go ujął jako pk mastera, więc oco chodzi? HEHE |
Cytuj:
|
A Ty wy*******aj ssac staremu
|
Cytuj:
|
Czy ja tracę kontrole nad sobą? Po prostu mowię, abys poszedl ssac staremu.
|
Pk master... rozpierdolilo mnie to :D
Gz zabijania botow, heheh przyjdzcie na 76.hopto.org to wam ktos pokaze o co chodzi w pvp ;] |
Cytuj:
|
sad but true
|
OMG to juz w tym kraju nie ma prawa sie nic nikomu podobac? Znajac zycie polowa nie ma takich umiejetnosci jak on, a pierdoli niewiadomo co. Jesli to bylyby wasze fragi i wasze filmy, podejrzewam, ze byscie se przy nich/nim walili z radosci. :O
|
Cytuj:
|
Ta cala progwiazdka pvp znudzi sie wam za kilka dni.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |