Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Zrobie Filmik - Zajrzyj!!! Napewno Ci Sie Spodoba!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=209047)

Lentron 15-03-2009 19:08

Zrobie Filmik - Zajrzyj!!! Napewno Ci Sie Spodoba!!!

Witam wszystkich uzytkownikow forum tibia.pl!
Dzisiaj chcialem wam sie przedstawic jako LentroN. Znany i nieznany do tej pory moviemaker (czyt. tworca filmikow).
Chcialem wam zaoferowac tez swoja prace, mianowicie chodzi mi o to ze zrobie filmik o twojej wlasnie postaci!
Sklejke ze zdjec, film z questow, co tylko chcesz!!! Zrobie to za niewielka cene w postaci GP...
Cennik:
*Krotki filmik ze zdjec, trailer postaci (ok. 20-50 k)
*Krotki filmik ze zdjec, trailer gildii, grupy kolegow itp. (ok. 70-90 k)
*Montaz ze zdjec, filmikow trwajacy ok. 3-5 min (ok. 100-150k)
*Montaz ze zdjec, filmikow i bardzo ladnych efektow (ok. 150-250k)
*Filmik o wspolnym huncie, gildii, ze zdjec i filmikow (ok. 200-500k)

Oczywiscie ceny moze nie sa najbardziej tanie, ale jak juz mowilem znam sie troche na tym i wiem jak ciezko jest zrobic taki filmik...
Dlaczego ceny sie tak wachaja np. 30-50 k? Otoz zalezy to od dlugosci filmu, efektow i ogolem czasu i pracy wlozonego w ten o to filmik...

Pieniadze pobieram tylko na Candii, i cennik jest napisany na podstawie cen na Candii... Chyba ze sie trafi jakas interesujaca oferta to oczywiscie moge to zmienic!

Pragne takze poinfnormowac iz ceny te mozna wytargowac! :D

Wiecej informacji pod nr gg: 3968278

Pozdrawiam!

LentroN

Skylanek_95 15-03-2009 21:38

powodzenia w robieniu filmików za 500k... :)

xXxKaiserxXx 15-03-2009 21:38

Nike Ciebie nie zna, a po 2 kto Ci da 500k za filmik ;o?

Usuńcie ten temat.

@down

No kup mi słownik... A jaki mi kupisz?

YaMaRoOo 15-03-2009 21:58

zdeka głupawy pomysł, ja bym za filmik nawet 100k nie dał, a co dopiero 500 :< fajl

Rav 15-03-2009 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lentron (Post 2496730)
No i znowu sie zaczyna... Po co mowisz ze 500 k skoro czytac nie umiesz? Mowie ze pobieram 500 k za filmiki z GILDII!!! ( Gildia - pare osob - skladaja sie i placa ) rozumiesz juz? czy jeszcze slownik moze Ci kupic?

p.s moze tu mnie nikt nie zna ale gdybys popytal na Candii to co 3 osoba by Ci powiedziala ze tak...

jeden h*j ile osob placi, liczy sie ile bierzesz za zrobienie jakiegos "filmika"

prowokacja?

Rybzor 15-03-2009 22:05

A jest coś lepszego niż zrobienie samemu filmiku z historii swojej gry w Tibie, tak jak się to widzi i pamięta? Nie za bardzo chciałbym aby ktoś robił jakiś szit o mojej grze w Tibie.

MarcuS. 15-03-2009 22:07

Ja bym dał 500k za bardzo dobry film np. wojny na moim starym servie. Sam odchodząc, już po zebraniu filmów .cam i zdjęć montowałem cały film łącznie około 20 godzin. Jestem pewien, że gdyby kolega był pewny i robił dobre filmy każdy z gildii dał by to 5-10k żeby mieć dobry movie na youtube.

Zależy tylko jakie robisz filmy ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2496766)
A jest coś lepszego niż zrobienie samemu filmiku z historii swojej gry w Tibie, tak jak się to widzi i pamięta? Nie za bardzo chciałbym aby ktoś robił jakiś szit o mojej grze w Tibie.

Wmv o własnej postaci to wogóle co innego.. lepiej zrobić własny wmv i nad nim popracować (nawet zaczynając od 0 z edycją wmv) i wykonac to jak należy. W tym się zgodzę 100%.

Etoric 15-03-2009 22:57

aż się skusiłem, by się zalogować:)

hahahahha wrzucenie paru screenów i dodanie dennej muzyczki za 50k? hm, twój profesjonalizm kończy się pewnie gdzieś, gdzie zaczyna się amatorska robota, więc za 30 sekundowe gówno ważące 95mb to ja podziękuję:)

Skullgetter 15-03-2009 22:59

Tutaj macie pare jego filmikow... :
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&h...e=channel_page
http://landhoria.nazwa.pl/showthread.php?tid=262
http://www.youtube.com/watch?v=nFv3A...e=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=903Ck...e=channel_page

Jeszcze cos?

^^

haha Lentron z Landhorii na tibia.pl ^^ no co my tu mamy ,jak trzymasz dupe? ; dd

Spec od Filmików i tyle.. Cya

jerrry 15-03-2009 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lentron (Post 2496730)
p.s moze tu mnie nikt nie zna ale gdybys popytal na Candii to co 3 osoba by Ci powiedziala ze tak...

Sorry mały, ja Cie nie znam :< ale może jestem drugi albo pierwszy.

Swoją drogą, widziałem jak zrobiłeś film Wojtka Zdzisława i Adama Jurka. To wystarczy :P

thoro 16-03-2009 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2496766)

No stary, to by bylo ciekawe. Do 15 lev expilem na trolach. Potem do 35 na rotach. Od 35-70 guardy. Od 70 dragi.
Duzo by sie nie narobil koles ;D :D ;D ;D :D

grefusshio 16-03-2009 15:38

A mógłbyś pokazać jakieś swoje "normalne" dzieło ? bo poziom tych filmików które ktoś dał pare postów wyzej jest "przecietny". Podstawowe efekty. 3-4h nauki w vegasie lub o wiele lepszym "adobe premiere". Jeżeli ktoś by płacił 500k za przecietne filmy takie jak wyżej to gz ;]

Nie pisze ze twoj pomysl jest zły. Ale zmniejsz te ceny bo nikt ci tego nie kupi. Gdybys chociaz pokazał jakis swoj profesjonalny filmik a nie to co sa na youtube to moze moze... ale tak to nie zycze ci duzych zarobokow ;) pozdrawiam

Biohazardd 16-03-2009 16:09

500k za zrobienie filmu, ilu klientów już miałeś ??

hardok123 16-03-2009 16:26

Cytuj:

Pare postow wyrzej...
w filmach też takie błędy robisz?

50 osób w gildi złoży się na jeden film,
to ja już wole sobie poczytać poradniki na google.

a ten film up, nic nadzwyczajnego (ta muzyka i skaczący ekran tylko zniechęca).

YaMaRoOo 16-03-2009 16:43

Ten skaczący ekran i muzyka - nic specjalnego

Biohazardd 16-03-2009 16:56

@up
a zrobisz mi dobrze po francusku ??

jerrry 16-03-2009 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lentron (Post 2497371)
Oh nie wcale :) Gdybys sie znal i gdybys nie byl na mnie obrazony to by Ci sie spodobal i uwierz mi ze nie jest to latwo zrobic i zsynchronizowac z muzyka...

Co do bledow, niestety nie jestem Polakiem :) Mieszkam w Hiszpanii i zapewne znam wiecej jezykow niz ty i nie musze pisac bezblednie to jest niemozliwe w moim przypadku... jak bys pytal jakie jezyki znam to: br, esp, pl, cat i eng :) Pozdro!

@edit
Filmiki "robie po angielsku" tzn. chodzi o to ze pisze w nich po Angielsku :)!

Film wojtka zdzisława jest po polsku :<

Bawię się w vegasie...2 miesiące i wszystkie efekty które wykorzystałeś w filmie mogę Ci wymienić...To już moja dziewczyna robi lepsze ;D może chcesz linki ;d?
może nie chcesz ale masz
http://www.youtube.com/watch?v=Eee7c...e=channel_page

@2up
dobre ;D

dzjott 16-03-2009 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hardok123 (Post 2497332)
w filmach też takie błędy robisz?

50 osób w gildi złoży się na jeden film,
to ja już wole sobie poczytać poradniki na google.

a ten film up, nic nadzwyczajnego (ta muzyka i skaczący ekran tylko zniechęca).

a mi sie podoba ten filmik, jak dla mnie pokazal sie z dobrej strony jako moviemaker~ , tylko te ceny..

Mafi24 16-03-2009 20:00

Hhahahahaha typ mnie rozśmieszył :D hahahahahahuuhahuauhauhauhauhahuahuahuhuahuahuaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahauhuahuahuahu
Ciekawe w czym robi te filmiki pewnie w Windows Move Maker hahahah.

Mafi24 16-03-2009 20:18

Yhy, jestem uważany za jedna z lepszych osób, która robi profesjonalne filmy, nie tylko z tibi. Coś tam pisałeś na pierwszej stronie, że "Tak bardzo trudno zrobić taki shit jaki zrobiłeś ty" i tak sie zastanawiam co ci tam sprawilo trudność? A teraz najlepsze :d "muzyka synchronizowana z klipami" hahahah tak sie zastanawiam, w którym momencie jest to synchronizowane :D no ale cóż, widocznie wszyscy tutaj jesteśmy głupcami, tylko ty jesteś rozsądny i wiesz ile powinien kosztować "porządny" film - 500k.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:27.