![]() |
18-25 marca exp x2 haha
Cytuję
Cytuj:
Tutaj obstawiamy zakłady o ile spadnie frekwencja w szkołach. Ja obstawiam na 60 % bo tibia już wychodzi z mody. |
To już każdy wie. A z tą szkoła to wcale nieśmieszne.
|
Cytuj:
A te z szkołą to nie miało być śmieszne. Taka prawda. Nie przesadzajmy z tym 60%. Przecież same dziewczyny, które na ogół nie grają w tibię stanowią około 50%. No a wszyscy chłopacy w tibie nie grają :o BTW. I tak połowa ludzi co będzie chciała pograć to nie pogra, bo faccowe darmozjady rzucą się na tibię i będzie takie przeludnienie że nawet pacc się nie lognie^^ |
W szkołach takich jak technikum to za dużo dziewczyn nie ma, więc tam możliwe że będzie 60 procent ;p
Cytuj:
|
Haa, ja 23,24,25 mam rekolekcje :)
Jeżeli to prawda to będzie przyjemne 5 dni expienia na mistrock :) przy expie x2 wyciągne z 250k xp dziennie. Będzie słodko. A loot też zwiększą? :evul: |
UP.
Mejbi ju łant frytki do tego?? Jeszcze odrazu niech dadzą nowe outfity dla facc >.< Aaaa, nie można zapomnieć o półdarmowych potionach. |
Lepiej trafić z datą tego podwujdnego expa nie mogli, to akurat będzie mój ostatni tydzień pacc:D może przegne i ponapieprzam godzinke dziennie Oo
|
w ciągu pierwszej godziny (42) gracze z kontem premiowanym będą otrzymywać 50% premii do zdobywanego doświadczenia. Zatem ilość doświadczenia od zdobywanych potworów zwiększy się znacznie w ciągu tej godziny.
Na światach pvp-enforced nie będzie dotyczyć doświadczenia zdobywanego poprzez zabicie innego gracza. taka informacja pojawiła się na forum.hunted.pl i jak wyrazinie widać exp został zwiększony tylko dla PACC'ów i tylko przez 42 h:confused: |
@up
Przeczytaj tego newsa jeszcze raz, tym razem dokładnie i ze zrozumieniem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
z tym expem to myslalem ze caly czas xD szkoda ze tylko do 25 marca bo bede musial sie uczyc T_T
|
Ja mam od pn - sr rekolekcje i przednami weekendzik ;s;s ;)
|
Cytuj:
|
Ten podwójny exp został zapewne wprowadzony po to by wyłapać większość botterów, bo jak widze na rotach w thais 65 knighta w hunter facc outifcie, który bije roty to mi się poprostu żygać chce...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak jeszcze knight boci na rotach to jeszcze... ale ms/ed z fire swordem? xD Niooo to pozostaje czekać na rr i zobaczyć jak te nowe "pomysły" się sprawdzą ;PP No i za tydzień ile botów poszło papa ;) |
Cytuj:
na pvp wiadomo że będzie więcej niż na np. enfo ale na pvp też pewnie będą niezłe kolejeczki |
Cytuj:
nooo pewnie dobrze to wykombinowales specjalnie zrobili exp x2 zeby boty wbile wieksze lvl i wyszli wkoncu z rotow zostawili je dla noobow cos w tym jest |
Cytuj:
Pamiętam jak widziałem 79 lvl ek na rotach pisze do niego że boci a on ,,tak bo zbieram kase i wbijam lvl na poi bo jutro service'' - tja super exp i super kasa nie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45. |