![]() |
Co dostaliście pod choinke?
Piszcie tu co dostaliście pod choinke.
moje prezenty: Urządzenie wielofunkcyjne (drukarka, kopiarka, skaner) z firmy HP :p :p Piłka do nogi z Diadory :) :) Jakies kosmetyki i słodycze :baby: :baby: A tu weszłem na stronke www.diadora.com i znalazlem moją piłkę : http://www.diadoraextra.net/webapp.d...otto_96_en.jpg |
Radio, podręczniki do D&D i 120 zyta. Pozatym to kupe słodyczy (mamy sklep spożywczy) i inne bzdury
|
Hmmmm... 320zl, slodycze, doladowanie do telefonu, ksiazka T. Pratchetta.
|
ja dostalem 150 zeta :((( nie dossc ze malo, to jeszcze kasa :((( wolal bym dostac prezent za 50 zeta niz kase :((
|
ja dostalem tylko 2 torby slodyczy i 20zl.
malo nie? :( |
nie, bo ja nie dostałem nic. Prezent kupiłem sobie sam.
|
A dla mnie te święta były baardzo szczęśliwe:
kilka ubrań trochę słodyczy 125zł Portfel (rotfl) Komórkę (stara, ale jara ; p) Mam obiecane 100 zł na grę World of Warcraft A mimo tych prezentów święta i tak gó****ne : ( |
Dostałem:
- Płytka [LP] & Jay-Z "Collision Course" (yeah!) -Książkę "Tablice matematyczne, fizyczne, chemiczne i astronomiczne" (rotfl) -100 zeta Ogólnie się cieszę z prezentów :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja juz mowilam co dostalam :D |
Ja dostalem 2 pary gaci firmy Clinic i bluze tej samej firmy, odtwarzacz mp3 i ptasie mleczko i płyte JAY-Z "Blueprint 2.1" i 50 zł od babki
|
Ja dostałem niewiele ale zawsze coś. :D
-komórka nokia 3510i stara mi ukradli :( -dużo słodyczy -niezle ciuchu (garnitury,koszule,krawaty) -kase 15zł (zawsze cos) -piłke do nogi To wszystko i tak jestem zadowolony. |
Cytuj:
@topic Zaponiałem, że dostałem jeszcze 2 torebki słodyczy z pracy moich starszych. 3 dni śniadanko było złożone z Wafelków itp. : P |
Ja dostałem jak zwykle super atmosferę w w gronie rodzinnym
|
Sweter golf, duże pudło słodyczy, po nowym roku grę Rollercoaster Tycoon (owns) 3 i pyszne, domowe jedzonko. :) ;)
Z prezentów się ciesze. :) |
-Kasę
-Encyklopedie Polskiego Hip-Hopu -Proceente - Znaki zapytania [CD] -Kod Leonarda da Vinci [książka] -Możliwe sny [książka] -Szczoteczkę elektryczną -Słodycze -Majtki (LOL ;<) -Blacksad (Komiks, chyba francuski) -20 płyt CDR Od klasy dostałem -Koszulkę -Bright Ophidia - Red Riot [CD] -Magazyn Thrash'em all a w nim -Supremacy - Through Endless Torment [CD] -Crionics - Armaggedon's Evolution [CD] -Braindead (Martwica mózgu) [Gore Horror - Film] Z tych wszystkich rzecz najbardziej cieszyłyło mnie -Dawanie prezentów najbliższym -Świąteczna atmosfera ;) Wszystkiego Najlepszego Na iPoda 60GB i Specialized HardRocka Pro przyjdzie jeszcze czas ;-)... |
nic... i jeszcze raz nic... (10 slow minimum, by wyslac posta ...)
Edit: Czy tam liter... |
3 książki:
-Narody Darwina:Ewolucja w działaniu -Nagrody Darwina 2:Selekcja naturalna -Strrraszna Historia: Straszna I wojna światowa i Totalnie Straszna II wojna światowa Skarpetki <lol;p> Koszule u2 z okladką "How to dimantle an atomic bomb" Takie pluszowe rogi łosia do zakładania na głowę 8o No i pacca na 7 miesięcy:D |
heh
250zl + spodnie <oczywiscie za duze no ale co tam :P > + za***ista zapalniczke... :P
|
Ja dostałem:
-2 pary rekawiczek -gogle narciarskie -skarpety narciarskie -piżamę <rotfl> -100 zł -10 Euro ( polowa PACC na 3 miechy :P ) -podkładkę pod mysz ;) -no i oczywiście słodycze Ale i tak zawsze to lubie tą atmoswerę, a prezenty to fajny dodatek :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:03. |