![]() |
Myślę, że w dziale Questy powinna się pojawić dodatkowa kolumna
"Sugerowany lvl i skille" Kto z nas nie zaczynając na mainie nie szukał jakiegoś w miarę łatwego questu? Ja jak na razie znalazłem tylko Dark shield, Scale armor i Dead archer questa. I jak tu znaleźć coś dla siebie? ;( @Down Ale w nich nie ma niczego czego bym nie już kupił. Cipsoft powinien zrobić jakiś kilkuetapowy quest na niski lvl, z rozbudowaną fabułą. Nawet nie musiałyby tam być jakieś super przedmioty, byle trochę frajdy. A tak w ogóle to myślę, że mogli by zrobić kilka qestów z nagrodami w postaci skilla. Nie mówię, żeby to był +2 do skilla, tylko procentowo. Np. 20skill + x% =22skill ale 120slill + x% =122+ skill Mam nadzieje, że rozumiecie ;-) |
Jak widać coś znalazłeś.
|
Swego czasu takim questem był desert quest...
chodziło się po podziemiach pustyni, zwiedzało bibliotekę żeby odkryć co i jak.. ale ludzie chcieli łatwiej i zostało tak jak jest. Nie wiem czy jest jakikolwiek sens postulowania o taki quest gdyż każdy nowy potrafi wejść na tibia.wiki i po 2 dniach od wprowadzenia questa mieć spoiler. |
Cytuj:
|
Pamiętam, że kiedyś był taki pomysł, ale wtedy nasuwa się myśl, że wymagany lvl jest tu względny tj ja wykonam banshee quest na 60 lvl bo jestem pro a ty byś potrzebował 150lvl, więc odpada.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |