Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Gildia henka - powraca !!11oneone (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=209191)

Biohazardd 17-03-2009 14:51

Gildia henka - powraca !!11oneone

Tym razem na aldorze
Dobry film.

bemo 17-03-2009 16:43

ano dobry :D i muza dobra:D i fragi tez :D i exevo mas san rzadzi :D

caveki 17-03-2009 16:53

Muzyka mi się nie podoba, ale każdy ma inne gusta.
Ten rp z mas sanem to niezły koks.
Ale te teksty "run run br"przy bubexelu żałosne. Bubexel i reszta nie uciekli, wystarczy zlookać liste dedów np paula :)
Fajne gdyby nie było kilku "pro gamerow" z mortis :< (np. paul, kiedyś mi chceli ubić eda ale jeden z nich padł od własnych fe...)
I to "legendary: guild. Wasza gildia nie jest legendarna tak jak ormo i inne. Dobrze pkujecie itp, ale nie jesteście legendami o0

Vasth 17-03-2009 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez caveki (Post 2498343)
Muzyka mi się nie podoba, ale każdy ma inne gusta.
Ten rp z mas sanem to niezły koks.
Ale te teksty "run run br"przy bubexelu żałosne. Bubexel i reszta nie uciekli, wystarczy zlookać liste dedów np paula :)
Fajne gdyby nie było kilku "pro gamerow" z mortis :< (np. paul, kiedyś mi chceli ubić eda ale jeden z nich padł od własnych fe...)
I to "legendary: guild. Wasza gildia nie jest legendarna tak jak ormo i inne. Dobrze pkujecie itp, ale nie jesteście legendami o0

Nie ma kto ich nazwac legenda to sie sami tak nazwali : d. Kto w ogole wpadl na pomysl by mixowac zespol hardrockowy i przemienic w zatrzymywanie i przewijanie tasmy xd co za dno. Poprzednie party byly duzo lepsze. Trzeba wiedziec kiedy zejsc ze sceny.

Biohazardd 17-03-2009 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasth (Post 2498410)
Nie ma kto ich nazwac legenda to sie sami tak nazwali : d. Kto w ogole wpadl na pomysl by mixowac zespol hardrockowy i przemienic w zatrzymywanie i przewijanie tasmy xd co za dno. Poprzednie party byly duzo lepsze. Trzeba wiedziec kiedy zejsc ze sceny.

Też sądze że wczesniejsze byly lepsze, ale moze nastepne bede trzymaly poziom.

Wrozka_Balia 17-03-2009 18:41

@Biohazardd
Nie wiem kim jestes, ani nie wiem od kogo znalazles ten filmik tak szybko, ale nikt cie nie prosil zebys dawal na forum tibi.pl tego posta. a do reszty, jak wam sie nie podoba to nie ogladajcie, + jesli naprawde myslicie ze bubexel nie uciekl, mozecie pisac do mnie o cam z tej akcji. co do listy deadow paula... no co zrobic, oczywiscie ze bedziemy padac jezeli cala elita aldory nas chce zabic, a ze elderem z 83 magicem nie trudno zlapac fraga, to nie znaczy ze on grac potrafi.

Vein 17-03-2009 18:45

Jakby byl po kazdym zabiciu pokazany/napisany loot byloby ciekawiej nawet. Subiektywnie, techno ssie i te wszystkie remixy.
Moze ktos podac linki do 4 poprzednich czesci?

Biohazardd 17-03-2009 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wrozka_Balia (Post 2498458)
@Biohazardd
Nie wiem kim jestes, ani nie wiem od kogo znalazles ten filmik tak szybko, ale nikt cie nie prosil zebys dawal na forum tibi.pl tego posta. a do reszty, jak wam sie nie podoba to nie ogladajcie, + jesli naprawde myslicie ze bubexel nie uciekl, mozecie pisac do mnie o cam z tej akcji. co do listy deadow paula... no co zrobic, oczywiscie ze bedziemy padac jezeli cala elita aldory nas chce zabic, a ze elderem z 83 magicem nie trudno zlapac fraga, to nie znaczy ze on grac potrafi.

Po prostu lubie jego filmy i sprawdzalem jego kanal

reszta filmow
http://www.youtube.com/user/HeniekSpodSiudemki

caveki 17-03-2009 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wrozka_Balia (Post 2498458)
@Biohazardd

Bo Paul to ci** jest i tego nie zmienicie...
Bubexel od was nie padł a wy popadaliście. Jak jesteście tacy legendarni to czemu bo każdej akcji padacie? I się chłopie zastanów bo teksty typu "run run br" są żałosne... Każdy ma prawo ocenić. Nie umiesz przyjąć krytyki to lepiej nie pisz nic...

Ashadu 17-03-2009 19:20

Jeżeli piszecie, że my jesteśmy do dupy itp to pokażcie co Wy potraficie, zaloże się nie zdobylibyście tylu fragów co my...
Dla sprostowania: Jeżeli chodzi o Foxdos'a to trzeba wiedziec kiedy uderzyc :)
Jeżeli chodzi o pana up to Bube może i nie padł bo zawsze jako pierwszy uciekał

caveki 17-03-2009 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashadu (Post 2498528)
Jeżeli piszecie, że my jesteśmy do dupy itp to pokażcie co Wy potraficie, zaloże się nie zdobylibyście tylu fragów co my...
Dla sprostowania: Jeżeli chodzi o Foxdos'a to trzeba wiedziec kiedy uderzyc :)
Jeżeli chodzi o pana up to Bube może i nie padł bo zawsze jako pierwszy uciekał

Znów ten sam żałosny argument, który piszą all co wystawiają tu filmiki "pokaż, że potrafisz lepiej". Ja ci nic nie muszę udowadniać. Myślicie, że jesteście najlepsi bo ubiliście kilkunastu 100+ ekipa 10 osobową i foxdosa, który pewnie nie miał wielu potów i nawet was nie lał? I nie jesteście żadnymi legendami tylko xxx pk teamem, który ma ekipę...

Ashadu 17-03-2009 19:29

Jest nas 4-5 nie ma nas 10 !
A jeżeli chodzi o Foxdos'a to co chwile nas ganiał i bił ale jak już napisałem trzeba wiedziec kiedy uderzyc ! BYE i lepiej się tutaj nie udzielaj, zazdrośników tutaj nie potrzebujemy idz sobie lepiej na tego twojego shakowanego najta ^^ BB

caveki 17-03-2009 19:31

BUEHUEHEUHEUE chłopie nie rozśmieszaj mnie! Ja wam zazdroszczę? Czego?! Że ubiliście kilka postaci z TIBII? BEUEHBUEHUEHEUHEUE leże

@down
Nom ja im strasznie zazdroszczę :( ONI UBIJAJĄ PIXELE, WOW! NOBLA IM DAJMY, BUEHEUHEUE. Weź się bemo przymknij lizusie... Mogę pisać co chce, wystarczy, że nie łamie to regulaminu. A krytyka regulaminu nie łamię więc stfu!

bemo 17-03-2009 20:15

gdybys nie zazdroscil albo gdybys lal na ich cala gildie, tobys napisal tu jednego posta i nie szedl oko za oko zab za zab

DavidDaRiver 18-03-2009 13:24

filmik 1 klasa ... ;] macie talent

caveki 18-03-2009 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2498587)
gdybys nie zazdroscil albo gdybys lal na ich cala gildie, tobys napisal tu jednego posta i nie szedl oko za oko zab za zab

Nom ja im strasznie zazdroszczę :( ONI UBIJAJĄ PIXELE, WOW! NOBLA IM DAJMY, BUEHEUHEUE. Weź się bemo przymknij lizusie... Mogę pisać co chce, wystarczy, że nie łamie to regulaminu. A krytyka regulaminu nie łamię więc stfu!

Ashadu 18-03-2009 17:43

Skomentowałeś ten temat 5 razy... Weź się już nie pogrążaj :P

caveki 18-03-2009 18:19

Niee... 6 razy :<
Jedynie doublowanie postów jest zabronione więc mogę wam odpisywać w nowym poście bo jak edytuję to i tak nie zauważycie :<

bemo 18-03-2009 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez caveki (Post 2499163)

nikomu dupy nie lize, ba nawet ich nie znam :|

tyle, ze jak napiszesz "o tak ja im zazdrosze taak wow wow nobel ja ich kocham ja ich zazdroszcze(to tylko przyklad jest)" to myslisz ze wyjdziesz obronna reka i wizja debila spadnie na mnie... niestety-nie Xd oczywiscie ze mozesz pisac co chcesz, ja ci uswiadomilem tylko ze za bardzo sie przejmujesz. a jesli to tylko pixele to dlaczego ty expiles? tez ubijales pixele...

aha i co to za nuta 7:50 xd?

caveki 18-03-2009 20:16

Ale ja się nie chwalę jaka jestem legenda i w ogóle :<
I jaka będzie odpowiedź?!!!!1

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42.