![]() |
Gildia henka - powraca !!11oneone
Tym razem na aldorze
Dobry film. |
ano dobry :D i muza dobra:D i fragi tez :D i exevo mas san rzadzi :D
|
Muzyka mi się nie podoba, ale każdy ma inne gusta.
Ten rp z mas sanem to niezły koks. Ale te teksty "run run br"przy bubexelu żałosne. Bubexel i reszta nie uciekli, wystarczy zlookać liste dedów np paula :) Fajne gdyby nie było kilku "pro gamerow" z mortis :< (np. paul, kiedyś mi chceli ubić eda ale jeden z nich padł od własnych fe...) I to "legendary: guild. Wasza gildia nie jest legendarna tak jak ormo i inne. Dobrze pkujecie itp, ale nie jesteście legendami o0 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Biohazardd
Nie wiem kim jestes, ani nie wiem od kogo znalazles ten filmik tak szybko, ale nikt cie nie prosil zebys dawal na forum tibi.pl tego posta. a do reszty, jak wam sie nie podoba to nie ogladajcie, + jesli naprawde myslicie ze bubexel nie uciekl, mozecie pisac do mnie o cam z tej akcji. co do listy deadow paula... no co zrobic, oczywiscie ze bedziemy padac jezeli cala elita aldory nas chce zabic, a ze elderem z 83 magicem nie trudno zlapac fraga, to nie znaczy ze on grac potrafi. |
Jakby byl po kazdym zabiciu pokazany/napisany loot byloby ciekawiej nawet. Subiektywnie, techno ssie i te wszystkie remixy.
Moze ktos podac linki do 4 poprzednich czesci? |
Cytuj:
reszta filmow http://www.youtube.com/user/HeniekSpodSiudemki |
Cytuj:
Bubexel od was nie padł a wy popadaliście. Jak jesteście tacy legendarni to czemu bo każdej akcji padacie? I się chłopie zastanów bo teksty typu "run run br" są żałosne... Każdy ma prawo ocenić. Nie umiesz przyjąć krytyki to lepiej nie pisz nic... |
Jeżeli piszecie, że my jesteśmy do dupy itp to pokażcie co Wy potraficie, zaloże się nie zdobylibyście tylu fragów co my...
Dla sprostowania: Jeżeli chodzi o Foxdos'a to trzeba wiedziec kiedy uderzyc :) Jeżeli chodzi o pana up to Bube może i nie padł bo zawsze jako pierwszy uciekał |
Cytuj:
|
Jest nas 4-5 nie ma nas 10 !
A jeżeli chodzi o Foxdos'a to co chwile nas ganiał i bił ale jak już napisałem trzeba wiedziec kiedy uderzyc ! BYE i lepiej się tutaj nie udzielaj, zazdrośników tutaj nie potrzebujemy idz sobie lepiej na tego twojego shakowanego najta ^^ BB |
BUEHUEHEUHEUE chłopie nie rozśmieszaj mnie! Ja wam zazdroszczę? Czego?! Że ubiliście kilka postaci z TIBII? BEUEHBUEHUEHEUHEUE leże
@down Nom ja im strasznie zazdroszczę :( ONI UBIJAJĄ PIXELE, WOW! NOBLA IM DAJMY, BUEHEUHEUE. Weź się bemo przymknij lizusie... Mogę pisać co chce, wystarczy, że nie łamie to regulaminu. A krytyka regulaminu nie łamię więc stfu! |
gdybys nie zazdroscil albo gdybys lal na ich cala gildie, tobys napisal tu jednego posta i nie szedl oko za oko zab za zab
|
filmik 1 klasa ... ;] macie talent
|
Cytuj:
Nom ja im strasznie zazdroszczę :( ONI UBIJAJĄ PIXELE, WOW! NOBLA IM DAJMY, BUEHEUHEUE. Weź się bemo przymknij lizusie... Mogę pisać co chce, wystarczy, że nie łamie to regulaminu. A krytyka regulaminu nie łamię więc stfu! |
Skomentowałeś ten temat 5 razy... Weź się już nie pogrążaj :P
|
Niee... 6 razy :<
Jedynie doublowanie postów jest zabronione więc mogę wam odpisywać w nowym poście bo jak edytuję to i tak nie zauważycie :< |
Cytuj:
tyle, ze jak napiszesz "o tak ja im zazdrosze taak wow wow nobel ja ich kocham ja ich zazdroszcze(to tylko przyklad jest)" to myslisz ze wyjdziesz obronna reka i wizja debila spadnie na mnie... niestety-nie Xd oczywiscie ze mozesz pisac co chcesz, ja ci uswiadomilem tylko ze za bardzo sie przejmujesz. a jesli to tylko pixele to dlaczego ty expiles? tez ubijales pixele... aha i co to za nuta 7:50 xd? |
Ale ja się nie chwalę jaka jestem legenda i w ogóle :<
I jaka będzie odpowiedź?!!!!1 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42. |