![]() |
na którym lvl pokonaliscie draga
tu maly offtop piszcie na ktorym lvl zabiliscie pierwszego draga
ja zabilem pierwszego draga na lvl 14 8 health potow skile zarabiste 41 distance eq belted cape p legi kusza leather boots |
na 3-cim lvlu
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????? |
Cytuj:
|
up to taki joke z tymi zarabistymi skillami
oczywiescie tega draga terz sollowalem co to za potwor jest ds |
eh ja tam swojego pierwszego draga solowalem 12 palkiem ze SPIR! skile mial pod 40 cos..
|
a ja nigdy nie zabiłem draga, są stanowczo za silne...
|
Drag
Mojego pierwszego draga solnalem palkiem 8 lvl skille 30/25 poszly 4 health poty.Tylko prosze bez takich komentarzy jak "nie dal bys rady","ots" itp.
|
Żeby nie robic nowego tematu. Czy dam rade solo wziąć Dragona paladinem 16lvl 45 distance fighting? Eq : B Cape , P legs , D Shield , S Helmet , Kusza + Bełty. Sądzac po wczesniejszych wypowiedziach dam rade, więc czy mógłby mi ktos na tibian earth pokazać spawn pojedynczego smoczka?
|
Cytuj:
Zuybaran, jeżeli wiesz jak uciekać i masz do tego miejsce to spokojnie, zabiłbyś nawet blokując go(ofc więcej potionów zejdzie). Co do respawnu, możesz próbować na wieży elfów koło ab(tutaj nie ma zbytnio miejsca na ucieczkę, wystarczy poprosić ludzi w dp żeby Cię zaprowadzili), albo na pojedynczym spawnie smoka pod thais, jednakże tam chyba respi się także mały smok(dawno nie byłem, nie wiem). @top, 11 lv, 69/51, kusza+bełty |
probowalem 8 lvl palkiem, padlem za 1 razem, i za 2 razem na 7 lvlu mi sie udalo.
ze spirow chyba 50 dist, Na thais dragu wystarczy uciekac na okolo kamienia i healowac sie jak walnie "gfb", jak dostaniesz z wave na 7lvlu to raczej padniesz xd |
11 lvl, Tibia 7.6, drutem z sd...
Też mi sztuka, mam kolegę, który zabił na 6 lvl, nic trudnego. |
ja draga na 12 pallu uwalielm z 4 potami ;) ale byl ostry fux ;p
|
30 lvl knight bez waste ( wcześniej nie próbowałem)
|
heh u mnie smiesznie to bylo z dragiem xD
na 35lvl dl-a a draga na 40 xD sporo lvl-owalem na hellgate ;p |
Mój pierwszy post - Witam!
Drag 12 pallkiem ;p |
14? 15? albo 16 lvl knightem ze skillami kolo 40 z gsem zabilem draga w czasach starej, normalnej tibii. ze 30 uhow wtedy poszlo...
|
ja na 14 lvl'u palkiem z utamka waste jakies niecale 700 gp na potki
nawet chyba red hp nie mialem...easy xD aha, dista mialem cos ponad 45 ~~ :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28. |