Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Tiuso czy Ci nie żal ? 196 MS DELETED ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=209237)

Bracia_Zdunscy 18-03-2009 07:03

Tiuso czy Ci nie żal ? 196 MS DELETED !

Drogi Flying Dutchmanie czy Ci nie żal ? Na takim levelu używac bota ehhh przerażające hhahaha. Powiem zawsze Ciebie ceniłem zawsssze chciałeś grac i walczyc o wolnosc nawet po ciezkich chwilach w TTT. Ale to co zrobiles teraz, czyli przeszedles do IT to porażka i teraz poniosłeś za to konsekwencje.

Żegnaj Tiuso!
[*]

wywiady 18-03-2009 11:54

splacal sie i padal tyle z jego walki o wolnosc;s

i dobrze ze ma bana bo to bardzo niesprawiedliwy gracz byl !

Partyzant_Felix 18-03-2009 12:14

ku scislosci dostal za sharing or trading

no powiedzialbym ze szkoda ale jednak skurwysyn z inter to mi nie zal ;f

Thornak 18-03-2009 13:45

"Tiuso nie pogra na arcani nigdy" >> tak mawiał Św. Luki patron IT.
Jak dali mu pograć to tu taki peszek.

Tak na serio to respekt on ma, to Był dobry char.

DamianWWA 18-03-2009 14:16

@Draknos
Proszę bez profanacji!

Słyszałem, że będą baty za wczoraj :) ha ha

okozaoko 18-03-2009 14:52

Felix uwazaj lepiej na swoja postac bo moze skonczyc jak tiuso :p czyli kasacja za sharing( i tu jestem jestem smiertelnie powazny ) a co do tiusa to moze dostac 130 lvl w niedlugim czasie

Partyzant_Felix 18-03-2009 15:23

thed mnie ma juz kasowac od czasu jak jones mial rooka czyli 2009-02-17 i jakos lipka ciagle nic :< a ze tiuso dostanie czy tam kupi jakiegos nuwble\saint lucy\innego chuja to wiem

Atee 19-03-2009 01:04

dzien sadu nadchodzi felix :D

Faytah 19-03-2009 01:59

grac umial ale zapamietany raczej zostanie jako backstabber

marcza57 19-03-2009 06:51

Felix nie obawiaj się. Jak by mieli coś na Ciebie to już dawno by Cie tutaj nie było. Te miernoty mogą tylko straszyc w sumie to jeszcze dzieci i całkowicie ich rozumiem. Także jak byłem w ich wieku to straszyłem ludzi huntem/hakiem/itp a w cale nie mogłem tego zrobic xD ;)

okozaoko 19-03-2009 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marcza57 (Post 2499649)
Felix nie obawiaj się. Jak by mieli coś na Ciebie to już dawno by Cie tutaj nie było. Te miernoty mogą tylko straszyc w sumie to jeszcze dzieci i całkowicie ich rozumiem. Także jak byłem w ich wieku to straszyłem ludzi huntem/hakiem/itp a w cale nie mogłem tego zrobic xD ;)

To samo mowil malfoi i abel :p no i sie przeliczyli . Pamietaj nie robi sie wszyskiego naraz , tylko pokolei

Partyzant_Felix 19-03-2009 16:06

gowno prawda i chyba wszyscy to wiemy (inter tez). fakt, jak thed napisał mi pierwszy raz ze mnie skasuje to troche sie przestraszyłem, ale juz teraz wiem ze jedyne co mi moze zrobic to gałe.abel ma tylko tydzien wiec lololo, a na malfoyu grał ghafit wiec chyba stąd ten ban.

Faytah 19-03-2009 16:09

No i znowu robicie offtop!

Munch.

okozaoko 19-03-2009 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2499860)
gowno prawda i chyba wszyscy to wiemy (inter tez). fakt, jak thed napisał mi pierwszy raz ze mnie skasuje to troche sie przestraszyłem, ale juz teraz wiem ze jedyne co mi moze zrobic to gałe.abel ma tylko tydzien wiec lololo, a na malfoyu grał ghafit wiec chyba stąd ten ban.

Czas pokaze :p , a gale to mozesz staremu robic jak chcesz

FUHRER 19-03-2009 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2499860)

kup pacca to sie przekonasz

Partyzant_Felix 19-03-2009 23:24

@okozaoko
i na chuj wyzywasz? musisz sie dowartościowac czy jak?

@fuhrer
juz raz 'kupilem' czyli dalem kase a akurat tym trafił do szpitala i blablabla w kazdym razie mam gp znow i mam je na CADI także możecie deletowac czekam : *

Faytah 20-03-2009 02:20

Po co ta napinka,po co napedzacie mlyn? Ide o zaklad ze jezeli mozecie cos zrobic z kontem felixa to gorzej na tym wyjdziecie pozniej,tu ip z czasem wyjda a felix z tego co go znam lubi sie mscic. I uprzedzajac odpowiedzi,nie nikomu nie groze,ba, nie uczestnicze w waszym wyscigu pt. "kto upadnie nizej".

okozaoko 20-03-2009 10:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2500313)
Po co ta napinka,po co napedzacie mlyn? Ide o zaklad ze jezeli mozecie cos zrobic z kontem felixa to gorzej na tym wyjdziecie pozniej,tu ip z czasem wyjda a felix z tego co go znam lubi sie mscic. I uprzedzajac odpowiedzi,nie nikomu nie groze,ba, nie uczestnicze w waszym wyscigu pt. "kto upadnie nizej".

Straszysz mnie tym 15letnim szczylem ktoremu sie wydaje ze jest niewiadomo kim -.- . A co do ciebie fajter , myslalem ze masz jaja aby walczyc , ale sie przeliczylem :/ , wolisz sie spinac na tym zjebanym forum.

Partyzant_Felix 20-03-2009 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2500367)
Straszysz mnie tym 15letnim szczylem ktoremu sie wydaje ze jest niewiadomo kim -.- . A co do ciebie fajter , myslalem ze masz jaja aby walczyc , ale sie przeliczylem :/ , wolisz sie spinac na tym zjebanym forum.

wlasnie kurwa między mna a toba jest taka różnica ze wszyscy wiedzą iz jestem tym 16sto letnim szczylem, a kim ty kurwa jestes tego nie wie nikt. i zobacz kto tu sie napina jako anonim, a pozniej pierdol. co do boba to mial powody swoje w rl aby byc retired

FUHRER 20-03-2009 12:51

@up
Sam niedawno pisales ze fayter wymigiwal sie zeby nie przyjsc na akcje jak BSP nie bylo a teraz piszesz ze mial jakies powody na real, lal : o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16.