![]() |
Wiosenna łatka 2009
Dzisiaj tegoroczna wiosenna łatka została wprowadzona. Wszystkie szczegółowe opisy zmian możesz znaleźć w pierwszej oraz drugiej zapowiedzi łatki. Oprócz wcześniej wspomnianych zmian, zostały również naprawione mniejsze błędy.
Podczas logowania do gry, łatka zostanie automatycznie zainstalowana. Jeśli odczuwasz jakieś utrudnienia, możesz ściągnąć nowego klienta 8.41 z poniższych linków: Windows Linux CipSoft dziękuje wszystkim graczom, którzy wyrazili swoją opinię we wcześniejszych dyskusjach. Mają nadzieje, że będziemy zadowoleni ze zmian, tak samo jak z tygodnia podwójnego doświadczenia, który się dzisiaj zaczyna. |
Nie ma to jak exp x3 przez godzine ;o
|
300% expa robi swoje. Kolejki niebotyczne.
K.Jay |
Na Harmonii :D
You are at place 221 on the waiting list |
Teraz jestem zmuszony kupic pacca ;/ ;(
|
Chociaż nie gram wlazłem z ciekawości. Odczekalem swoje w kolejce ... i zobaczyłe, że nawet fajna łatka... ;)
|
Teraz mam 30k exp/ h na zwykłych dwarfach w kazoo na 19 lvlu knight. Lvle wbijają się co pół godziny :D .
|
powiedzcie mi o co kaman? to teraz aol jest zwyklym amueltem? mozna go normlanie zdjac i altac bez z 5 wykupionymi blesami?? bo jak czytam "z ostatniej chwili aol zostaje w grze, reszta bez zmian" nasuwa mi sie mysl, aol zostaje to chyba jednak na cos jest potrzebny? czyli co? 120lvl kupuje blesy 100k? + 50k AOL ??????
|
Ja tak samo chce sie dowiedziec zalogowalem sie patrze mam aola to cos nie tak. Wiec jak to jest jak mam te 5 blessow ktore kupilem przed pathem to moge latac bez aola?czy musze miec go?
|
Cytuj:
a aol zostal dla np faccow ktorzy nei moga kupic wszystkich blessow ;> |
tez tak mysle bo facc nie moze zakupic 5 blessow;/
ale chyba nikt nie moze tego zagwarantwoac w 100%, mogly cipy to wyjasnic lepiej, nic no jesli ktos padnie (nie zycze nikomu) lub jakis znajomy bez aola z 5 blesami;p to dajcie znac na forum:) |
Wiem, że może noobskie pytanie, ale, np. kupuje 5 blessów umieram i musze od początku kupić wszystkie blessy, czy one zostają nawet jak umrzesz?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie ma to jak zaliczyć fail na styl Tibia.pl - automatycznie wygwiazdkowana koncowka do klienta 8o
|
Jesli kupie blessy na low lev po 2k za sztuke, i nie padne powiedzmy do 150 lev to czy te blessy beda caly czas dzialac??
czy bede musial hmmm, np dokupowac je co jakis czas?:confused: |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Aol
A ja mam takie pytanie.
Mialem pacc kupilem 5 blessow i teraz skonczyl mi sie pacc, czy blessy zapewnia mi 100% zabespieczenie wrazie deda? czy mam nosic aol do tego?? |
Blessy zapewniaja Ci 100% pewnosc ze nie stracisz eq, a aola mozna sprzedac za 50k. Teraz juz nie jest potrzebny aol, teraz mozna zalozyc bardziej potrzebne amulety jak elven amulet albo jakis inny za aola i nie stracic eq :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |