![]() |
Mp, Czy Smp?
Witam. tak więc mam do Was pytanie. Co bardziej się opłaca z ekonomicznego punktu widzenia mana potions czy strong mana potion dla palka? Czy strongi dużo więcej dają many? I czy dużo więcej bym stracił zyskał na zakupie strongów niż zwykłych?
Z góry dzięki za odp. @Down: Czyli wychodzi na to, że taniej jest na zwykłych potach tak? Ale różnica jest bardzo nie wielka |
|
Ogolna zasada jest taka: im mniejszy potion/mp, tym bardziej oplaca sie go uzywac. Jednak przy mp-smp nie jest to znaczaca roznica. Najlepiej noś i te i te manasy.
|
Cytuj:
|
Ja z własnego doświadczenie karze ci chodzić z smp ;D
Zajmuja w sumie mniej capa a wiecej many .... wiec możesz więcej wziąć Spearów czy czego tam chcesz |
Ja na 117 RP nosze 140 SMP, 100 STP i 60 Spirit z tym ze gram na pvp;p
|
Cytuj:
@topic, ja na tym swoim palku przed hackiem nosiłem 100 smp i 100 shp, różnica w dodawanej manie jest duża. |
Cytuj:
@topic mp sa bardziej oplacalne ale jesli jestes w sytuacji gdzie potrzebujesz troche wiecej many w szybszym tempie to oczywiscie smp, zalezy od tego gdzie expisz |
Kolega wyraznie pytal ktore sa bardziej OPLACALNE, a wy tutaj wyjezdzacie z tym ze lepiej sie leczyc z trapie z smp, czy mniej capa zajmuja itd. Nastepnym razem radze przeczytac uwaznie zanim dacie odpowiedz.
ODP: Bardziej oplacalne male potiony. |
Polecam SMP , szybciej naładujesz mane w niebezpiecznych sytuacjach .
Wyobraź sobie jak np. jakiś palek expi i ma powiedzmy ~2k many i ładuje mane małymi potami po ~100 .... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |