![]() |
Tibia Cam TV 8.41
Mam pytanie czy jest już tibia cam tv 8.41?
|
Skoro na oficjalnie stronie, czyli www.tibiacam.tv nie ma żadnej wzmianki o tym, że wyszła nowa wersja w/w programu pod Tibie 8.41, to znaczy, że jeszcze nie ma...
#offtopic Swoją drogą dziwne, że już trochę minęło od "łatki", a nowej wersji Tibiacam TV jak nie było, tak nie ma. EDIT: Poprawiłem błąd w poście, dot. wersji Tibii. :) |
@up
Narazie dla NG teamu wazniejsze jest zrobienie updateu bota ( dodanie paru funkcji + naprawa problemu z keyem) |
Cytuj:
7.41 taa?;) Patrzyłem wczoraj i też się zdziwiłem ,że jeszcze nie ma tibiacama:o |
Cipsoft zrobil kilka zmian w pakietach, dlatego boty i tibiacamtv tak dlugo sie czeka
|
Tibia Cam Tv Pod Tibie 8.41 JuŻ Jest!!!!!!!
|
Cytuj:
re***ed ;** |
idź lepiej do kościółka zamiast popisywać się swoją kulturą
@EDIT Jest już nowa wersja TibiaCam TV przystosowana do najnowszego klienta - niestety, mogą z niej skorzystać tylko posiadacze Premium Account Cytuj:
|
@up
Nie muszę nawet sprawdzać. 100% malware ;>> Skąd ta pewność? Ano stąd, że reupy z oficjalnej stronki nie są wskazane :) reported ;*** @edit scr Ci się zachciało tiaa? >.< skąd to wiem? wystarczy w google wpisać "http://rapidshare.com/files/212648068", widać na wp też spamowałeś <3 :) Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:48. |