![]() |
Gdzie expić mając hunta ?
Tak o, mam 23 druida, 20 mlvl.
Mam hunta od paru 50 + Jakie expowisko które można zamknąć na klucz lub coś w tym stylu polecacie ? najlepiej blisko pz. Nosze 100~ mana potów i 20 health potów. |
Raty pod thais.
|
Stworzenia takie jak na avatarze Vasudanina
|
Spidery pod gospodarstwem Sherry McRonald /Bugi pod Carlin
|
|
|
2Up.
Tam raczej sobie nie poradzi. Guardy jeszcze jeszcze, ale nie zerki:P Może beho po drodze do BK questu? Exp nie za wielki, ale zawsze coś. |
Cytuj:
|
hell gate draconia kopalnie lub molts
|
Ja proponuję Senja/Folda-3 bodajże : wszystkie minoski + beho , bardzo mało ludzi tam zagląda żeby się tam dostac trzeba miec 1 klucz i żeby wyjśc jeszcze 1 , do tego wychodzi się teleportem więc można łatwo uciec.
Jeśli będzie za ciężko to wbij 27 lvl i z monkami tam lataj robiąc runki ;p |
PoH cyklopy, bardzo blisko do PZ.
|
może lepiej zrobić nową postać? 20 lv masz w 2 dni
|
Również polecał bym zrobić nową postać, niż męczyć się na "noobskich" expach.
|
po pierwsze to powodzenia 20 lvl 6 bp potionow, masz capa na kase wogle??
isle of the kings jest spoko, okolice mintwallin(zdazysz lognac zanim dojda) dzieki wagonikom w kazo tez mozna poexpic z huntem klucz do hellgate za 5k sie nie chce kupowac nikomu... molts (zdazysz lognac zanim dojda) fibula to samo wiezienie w kazo odradzam bo klucz bardzo latwo zdobyc a jeszcze cie w drzwiach strapuja chyba ci wystarczy opcji? a wogle to raz pasc na 23 lvl szkoda? chyba nie masz skili pro no i mozesz wyczajac momenty kiedy ich nie ma i przenosic sie z miasta do miasta, bedzie ich to wkurzac |
Cytuj:
|
Ja bym był za nowym charem na start masz equ z poprzedniego chara i by było gites teraz 2x exp to ten 20 lvl w pare h masz.
|
@2up mam przerwę w grze ale nie długo będzie 30+ lvl :))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12. |