![]() |
Prośba o rade
Czy PALEM na 17 lvl ze skillem shielda 50 ew. 55 z eq: vampire shield, blue robe, blue/plate legs, leather boots, crown helmet, platinum amulet, wytrzymam przy skilleniu na slime? Oczywiście bd dostęp do wody + wezmę na wszelki wypadek bp manasów. Mój pomysł stąd że nie chce mi się wydawać 40k na ss, skoro mogę je wydać na eq i skillować spearami xP
EW. eq mogę ulepszyć |
Cytuj:
Lepiej zakup ss. |
Wytrzymasz, tylko musisz czesto zmieniac slimy. Tak co godzine jak UP pan napisal. Jak chcesz dluzej wytrzymac no to raczej wiekszy shielding z 65~ oraz full eq. Ja w Port Hope siedzialem z 2 matkami 6h+ na skilach 70+ shieldingu w MMS, G legs, DH, MPA/pal armor, Pirate boots :) Na paccu spokojnie sie wyrabia z exura, u ciebie bedzie gorzej, troche mp/hp na wszelki wypadek wez.
|
@levi
ja właśnie mógłbym skillować ss, ale właśnie o to chodzi, że wolę kupić dobre eq i na slime spearami, niż kupować i eq i ss, a poza tym na takim małym shieldzie, to ja bd ubijał slime, to bd potrzebował jakiegoś przedziału czasowego na zregenerowanie many nie? A zapomniałem się spytać w temacie, czy taki sposób bez small stone zdałby egzamin do 70 dista? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:59. |