![]() |
golden huggets
mam pytanie :
czy jest jaki kolwiek spwsób aby dostac golden nuggets. wiem że lezą one za zamknietymi drzwiami w dwarv hell.. ale czy jest jakiś miejsce żeby dostac choc 1 golden nugget?? |
golden nuggetsy można zobaczyć w wielu miejscach chociażby w Venore pod małym depo, ale nie słyszałem żeby ktoś je posiadał. gram na Novej (jest to stary świat) i nigdy nie widziałem ich u nikogo w domku.
|
http://img.photobucket.com/albums/v6...esoych0001.jpg
Te są pod dp w Venore. @down Dałem te zdjęcie, zeby zaraz ludzie niezaczeli się pytać jak to wygląda, gdzie można jest zobaczyć. Siedze na tym forum już trochę i wiem, ze jak powstanie temat taki jak ten, to zaraz ludzie założą 2 następne o podobnej tematyce. Np:Ktoś założy temat w zdjęciach i da 5 fotek nuggetów, ktoś inny w "innych" spyta się gdzie to dostać itp. @Stu Dziękuje:) |
Cytuj:
|
@wjskatecrew: i tu sie z Tobą nie zgodze:P Kiedy przeczytałem tego posta zacząłem sie zastanawiać co to niby są te gold nuggety (czyli samorodki) i jak to wygląda. A tu prosze - jakiś user okazał sie na tyle miły i przewidujący że zamieścił zdjęcie. Pochwała z wpisem do akt:)
Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |