![]() |
Runt paladyna
Trochę mnie w tibii nie było, a widzę, że sporo się pozmieniało, to się zapytam, bo na stronce nic o tym nie znalazłem. Chciałem się zapytać, jakie runy może robić paladyn bez PACCa, bo kiedyś pamiętam, że można było robić Destroy Field, albo LMM, a teraz kupiłem czar, mam manę, mam blank rune, a nie mogę zrobić runy DF.
|
Kup sobie spellbook.
|
O ile się orientuje spellbook pokazuje tylko czary, które już mamy wykupione. Aby dowiedzieć się, jakie runki możesz robić i jaka jest na nie inkantacja, najlepiej spradzić to w spisie czarów znajdującym się na tibia.com
http://www.tibia.com/library/?subtopic=spells Wybierasz profesje, typ (Rune), i w premium zaznaczasz "no". |
Cytuj:
|
Obecnie palek może robić destroy fielda, desintegrate i holy missile z któych tylko ta pierwsza nie wymaga pacca. Tak więc jak masz czar, blanka, dość many (120) i souli (2) to nie powinno być problemu. A jak jakiś jest to na dole ekranu gry będziesz miał napisane w czym rzecz.
|
No to mam manę, mam blank rune, mam soule, mam nawet spellbooka (wiem, że niepotrzebny, ale próbuję wszystkiego). Wymawiam "adito grav" i nic. Pisze "A magic item is necessary to cast this spell", ale to chodzi chyba o to, że nie mam gotowej runy.
|
Włożyłeś runę w rękę postaci?
|
@up
sekundy:< Włóż tę pustą runę w rękę i wypowiedz inkantację! I dziękuj za moją wspaniałomyślność! <joke> Ok to cya |
@up
I po co odświerzasz? Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18. |