![]() |
Nowy server już niedługo ?
Jak myślicie po co była ta cała sonda ' który server byś wybrał jak byś miał grac od początku ' mi się wydaje, że chcą postawić nowy server... mam nadzieję, że to niedługo zrobią bo z chęcią bym pograł na takim servie :) nie zależnie czy to był by server pvp czy non-pvp. B)
|
niechcą!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
server pvp najprawdopodobniej nie powstanie, poniewaz servery tego rodzaju swieca pustkami.
zapewne o ile wogole zrobia nowe servy, beda to servy non-pvp. |
A mi sie wydaje , ze Cipsoft w instalce z tibia wgrywa generator fal mozgowych i ma zamiar zrobic 100 serwerow i zawladnac swiatem , zeby moc z calym faszystowskim teamem stanac wkoncu na balkonie i razem na "trzy czte i ry" wysmiac glosno szydercze "HAHHAHAUAHUHAUHUAHUAHUAHUAHAUHAUAHA" .
A tak na serio to kazdy ma w dupie to co ci sie wydaje bo tlyko zasmiecasz forum , a jak przeczytalem o serwerze "non pvp polaczonym z pvp" to mi rece opadly . 3majcie fason bo ja na tym forum juz nie daje rady . |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiemy kiedy będzie nowy serwer, czy będzie nowy serwer, jaki będzie nowy serwer itp itd. Temat tego typu były wałkowane setki razy. Nie jesteśmy Cipsoftem, żeby takie rzeczy wiedzieć. To, że zrobili ankietę, wcale nie musi oznaczać, że mają zamiar tworzyć coś w najbliższym czasie. |
fajnie by było jakby był taki server
od 10 do 14 npvp od 14 do 18 pvp od 18 do 22 pvp enfo pozostały czas npvp |
Cytuj:
|
@up
A co zapomniałeś, że na jednym serverze grają jednocześnie np. Polacy i Brazole? U nas jest 20, u nich ok. 7-8 godz. do tyłu (czy do przodu? zapomniałem...). A poza tym Cip Soft musiałby robić przed każdą zmianą Save Servera... |
Cytuj:
|
Szkoda że na "coś mocniejszego od pvp enforced" zagłosowało tylko 1.20 % ludzi :<
|
Robienie nowego serwa tak naprwade nie ma sensu , za gora 3 miechy juz by byly 150 lvle i to nie przez mozliwosci gry , a stamine . No ewentualnie jakby naprawde zadbali o serw zeby nie bylo w ogole sharerow boterow itp.
|
Myślę, że nie ważne jaki serv by zrobili i tak wzbudziłby spore zainteresowanie, gdyż dawno nowy nie wyszedł i wiele ludzi ma chęć zagrać od nowa. Pomimo to sądzę że nie wyjdzie.
|
Cytuj:
|
coś mocniejszego?
pvp na rook'u... Jestem za postawieniem servera lub kilku tibia 7.6 _/ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja myśle że wypadało by postawić 2 servery odrazu, zapobiegło by to temu że wszyscy by sie żucili na nowy server... np. jeden pvp i jeden n-pvp, czemu właśnie tak? a bo na pvp by poszli wszyscy którzy poprzegrywali wary, a na n-pvp grali by ci którzy teraz się nie mogą dopchać na expowisko na swoim servie n-pvp...
chociaż ciekawie by się prezentowała ta hybryda n-pvp łączone z pvp, ciekawe jak by to wyglądało B) pewnie więkrzość graczy by sie na takie coś przeniosła bo można by było expić w spokoju i na wary chodzić ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:09. |