![]() |
Summon I Ich Sila
Witam
Chcial bym sie dowiedziec czy mlvl robi róznice w sile ataku summonów i czy nie wiecie jak mozna potworka na nizsze pietro sciagnac wiem ze sie da na 100% bo kilka razy juz widzialem jak hunter chodzil sobie przy wejsciu do ab (i nie byl to convince bo sam by nie zaatakowal) lub tez |
sila summona nie zalezy od mlv. Nie mozna zniesc summona an nizsze pietro.
|
1) Nie zależy od m-lvl
2) a)Huntera nie da sie sumowac -.- b)Nie da sie. c)Moze da sie zlurowac (watpie) :) |
CO wy gadacie ze summona sie nie da dac na nizsze pietro... Sam kiedys zalozylem tutaj temat o tym, bo mi sie to zdazylo. W ab jest takie miejsce gdzie jest oltarz i dziura, wystarczy biegac z summonem obok dziury i po chwili sam wpadnie ;] To dowodzi ze do kazdej innej dziury wpadnie (nie mowie o schodach)
|
Jezeli dziura jest taka "ukryta" to summon/potwor moze w nia wpasc. Jezeli to jest normalna dziura (taka jak np w kopalniach) to raczej nie.
|
roznica w ataku jest tylko wtedy kiedy potworek ma mniej hp im mnie hp tym mocniej po*******a :)
|
Huntera mozna jedynie zauroczyc.
|
Hunter
da sie huntera przyzwac runa :D :)
Convince :D |
<*** w czolo>
Convice rune to zauroczenie -.- |
Np taka dziórka jak na poh pod świątynią, kiedyś se klepałem gs'a a on biegł za mną i sie w nią wrypał :D
|
Pytanie :
Czy jeśli "opętam potworka" tą runką ( nie pamietam nazwy ) to jak go zabije to dostaje za potwora exp i wylatuje z niego loot ?? |
loot tak, exp nie
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:14. |