![]() |
320RP/280ED/241ED Inq Fury etc~
|
Wieceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
|
01:39 Ne'roox [280]: fory
01:39 Ne'roox [280]: na prawo Zwróciło się? Bo niezbytnio obserwowałem party chanel... |
Cytuj:
http://en.tibiaml.com/loot_calculator/ to kopiujesz tylko party chanel ;] pozdro |
jak zwykle super filmik ;D
chcial bym zobaczyc was w 3 na goromie na demach |
fajny film jeszcze jak by był z perspektywy rp to by było git :D
|
Cytuj:
Po co mamy isc na gorome demy skoro przed updatem sam tam wszystko sobie bilem, sa lepsze miejsca niz goroma UPUPUP: fory, mala literowka ;] |
Fajnie by było jakbyście pod koniec pokazywali all loota ;p
|
Kris
Nie zaden Palestyna, ani Scorpion Andree tyle o Tibi co Ne'roox wie. Seromontis i Mateusz? Ich skill pachnie bidą, bo nie dorównaja nim najlepszemu Druidowi z Megiddo. Wojownik waleczny, mężny i odważny, ktoremu zaden przeciwnik z pvp niestraszny. Cipsoftu kazdy pomysl detronizuje, bo dla niego nie ma nieosiagalnego celu chuje. I nie ma dla niego zadnych niedostepnych miejsc, Ne'roox! to wlasnie on najlepszym plajerem jest. Topic Zajebisty jak kazdy inny Twojej produkcji. AND I BEG.... MORE!!! :) Down Spodziewalem sie riposty w tym stylu. Skromnosc!!! :D |
Cytuj:
LOL, stary nie przesadzaj, pozatym nie jestem w Megiddo ;] |
Cytuj:
|
niezly huncik Xd
u mnie w gildi by sie jakis ed zdal Morg~~ jako bloker niezle sie sprawuje btw zdalby sie tam z wami jakis ms z wejwa troche pozamiatac xD jak na @kupe wszystko bydlo bierze |
Kazdy by chciał sobie takiego hunta zrobic :D
|
Fajnie się ogladało.
Może zróbcie filmiki z jakichś innych miejsc ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |