Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ostrzezenie : System Skulli i Banów po updacie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=21014)

Sozemego 26-12-2004 10:12

Ostrzezenie : System Skulli i Banów po updacie

Sytuacja przedstawia sie tak
Wlogowalem sie moim paladynem, z red skullem, ktoremu ten skull mial niedlugo zniknąć. Wiedzialem ze mam jeszcze jeden kill dozwolony przed banem, wiec zaatakowalem kogos, jednak zalagowalo, no i koles padl :P. W tym momencie, mysle sobie ze skull znowu miesiąc. Na drugi dzien znowu sie loguje paladynem, a tam skulla nie ma :|. To poszedlem sobie pare osób zabic. Zabilem ich 4, i zaraz po smierci 5 osoby, BAN :/ .

Wiec wnioski są takie. Teraz zabijanie z redem tegoz reda nie przedluza, tylko fragi liczą sie do następnego limitu.
Do tego dostalem bana na 15 dnia, zamiast miesiąca (drugi ban to juz)

Dziekuje ci Cip-Sofcie, ze mi o tym nie powiedziales i teraz caly wolny swiąteczny czas szlak trafil

Dziekuje za wysluchanie

Kredi 26-12-2004 11:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sozemego
Sytuacja przedstawia sie tak
Wlogowalem sie moim paladynem, z red skullem, ktoremu ten skull mial niedlugo zniknąć. Wiedzialem ze mam jeszcze jeden kill dozwolony przed banem, wiec zaatakowalem kogos, jednak zalagowalo, no i koles padl :P. W tym momencie, mysle sobie ze skull znowu miesiąc. Na drugi dzien znowu sie loguje paladynem, a tam skulla nie ma :|. To poszedlem sobie pare osób zabic. Zabilem ich 4, i zaraz po smierci 5 osoby, BAN :/ .

Wiec wnioski są takie. Teraz zabijanie z redem tegoz reda nie przedluza, tylko fragi liczą sie do następnego limitu.
Do tego dostalem bana na 15 dnia, zamiast miesiąca (drugi ban to juz)

Dziekuje ci Cip-Sofcie, ze mi o tym nie powiedziales i teraz caly wolny swiąteczny czas szlak trafil

Dziekuje za wysluchanie

To po jakiego pieczarka zabijasz? (Uprzykrzając gre innym?)
Dobrze ci tak, masz nauczke...
(ofkorz zaraz mnie zbluzgacie ale mnie to wisi)

Sozemego 26-12-2004 13:06

A nie mozna ?

Kredi 26-12-2004 13:08

No można ale jakie levele pekujesz? 8-15 lev czy 20-30 lev?
jak te 20-30 lev to jestes brawdziwy pk ale jak takie kale levelki to tchoz( no bo co moze taki 8 -15 levelek zrobic 40+ levelkowi zerobic?)

Sozemego 26-12-2004 13:31

Najwiekszy co zabilem mial 38 level. Ja sam mam teraz juz 39, ale nie uaktualnialem podpisu

next great sorcerer 26-12-2004 14:02

mamusia edytować postów nie uczyła?

@topic
wypas, ale mogles powiedziec to bez historii...

Sozemego 26-12-2004 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez next great sorcerer
mamusia edytować postów nie uczyła?

@topic
wypas, ale mogles powiedziec to bez historii...

nauczyla, ale nie bylo to potrzebne :/

ale chcialem to przedstawic, na przykladzie, zeby nie bylo ze wymyslam -.-

Kredi 26-12-2004 14:30

@Sozemego
sorry cię bardzo za moje achowanie jestem taki po temaxcie Polacy... najgorsi? A jak takie loevelki pekujesz to gratz dla ciebie. Ale ten cipsoft to hamy nie powiedzieli o banach :( szkoda sozemego tyle wolnych dni poszlo sie paść :(

Thimburd 26-12-2004 14:31

PK suxxx...

Dobrze Ci tak... -.-

Vanhelsen 26-12-2004 15:44

I masz za swoje, po co niszczyc innym zabawe ??
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sozemego

Przypomne ci coś: święta są po to, by być z rodziną, odpocząć od szkoły, rutyny i pracy, a nie po to, by nabić 5 leveli w tibii. To ja njestem o rok od ciebie młodszy i musze ciebie pouczać od czego są święta ??
Za przeproszeniem, żal doope ściska...

Druid Regis 26-12-2004 16:14

Heh mogły te Cipy ( CipSoft :P ) powiedziec to :P
Zrób se run-makera na czas bana i thx za info. Przydałoby się gdzieś info na stronie tibia.pl (nie mówię o forum) z system czaszek, banami itp :)

A Ty Wieszok nie pouczaj kto co ma robić bo to po pierwsze nie jest związane z tematem, po drugie każdy robi co mu się podoba, po trzecie nie wszyscy ochodzą świetą 24 grudnia a niektórzy wogóle ich nie obchodzą. Więc shut up plx ;]

Dark Daro 26-12-2004 16:16

bez ludzi ktorzy zabijaja nie byloby tej gry ....

Smoczas 26-12-2004 16:19

NIe byłoby też bez Darka , Sozego i innych... ;)

Sozemego 26-12-2004 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
I masz za swoje, po co niszczyc innym zabawe ??
Przypomne ci coś: święta są po to, by być z rodziną, odpocząć od szkoły, rutyny i pracy, a nie po to, by nabić 5 leveli w tibii. To ja njestem o rok od ciebie młodszy i musze ciebie pouczać od czego są święta ??
Za przeproszeniem, żal doope ściska...

Poza dniami wolnymi nie mam za duzo czasu, wiec wlasnie teraz chcialem pograc, a nie odpoczywac -.-
Zresztą, co to ma do tematu. Ja tylko informuje, nie interesuje mnie moje wasze zdanie na temat tego co robie ^^

paps i pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14.