![]() |
Nie typowy behe q
|
sam koniec najlepszy: to po huj płacił idiota
|
15:10 Asen Yokar [177]: plac armor
15:10 Asen Yokar [177]: armor 15:10 Saint Phenix [80]: taki z ciebie kolega? owned |
Heh, ''nie masz pleców, nie oszczędzaj łokci''.
No ale żal, typy go wystawiły :p |
Heh ziom ma hunta i caly jego team juz dawno "zoltan team" XD
|
Co tu duzo mowic, ten 177 z ekipa troche jak frajerzy sie zachowali i tyle.
|
zalosny koles jest ;p
|
Jeszcze pare razy ktos go wyroluje i pojdzie na non pvp takze mna bylo, a potem jakis smiec na forum powie "niemam zadnego respektu dla frajerow z n-pvp", a ja wlasnie niemam respektu dla takich ludzi z pvp ktorzy zeruja na slabszych.
|
19:34 Saint Phenix [80]: fajni jestecie
XD |
I po co od frajerow odrazu jedziecie? Moze mialem powod ;)
|
Cytuj:
A zapowiadał się zwykły behe :P |
Cytuj:
|
To akurat gowno wiesz noobie-.- zal
Wygralismy war ten owner byl w przeciwnej gildi i qpil/dostal tego chara Sainta i go dojechalismy poprostu -.- |
Cytuj:
|
Cała Tibia, typ ze 177 lvlem, który potrafi wyjść na idiotę, byle by być 20k do przodu : d
@UP wojna tutaj nie zmienia faktu, zawsze mógł to zrobić w inny sposób, lol. |
Cytuj:
Na Furorze podobna sytuacja z czyszczeniem DHQ. W skrócie pewne guildie miały wojne. Osoba z jednej z (dzisiaj zwycięskich) guildi czyściła DHQ (dla +/- 10 osób), każdy zapłacił Steel Booty/30k po czym wpadło kilka osób z jego guildi i zabiło (wtedy 103 ed). Na początku było masa lamentu i chęć płacenia paymentu, ale jak się okazało to była osoba z guildi przeciwnej (150+ek). No ale tutaj były niezbyte dowody, koleś miał stałe IP, a potem i tak chodził ED'kiem na akcje. |
Racja. Nawet zabić nie potrafili na combo:) Dopiero chłopakowi się potki skończyły. Ehhh..
|
Cytuj:
edit a propo po co go zabiles jak sie wojna skonczyla? |
Po wojnie zabija się jeńców xd
|
lol
Ktos tam up, ze niemoglismy go na combo zdjac. Bo nie chcialem go zabic odrazu najpierw zeby zaplacil cale eq-.- ale jak zaczal wyjmowac steel helmet i armor nic nie warty to dalismy spokoj. Po co zabijac po wojnie? lol ziom ma hunta, walczym przeciwko mnie, zrobil se new chara i ma se nim zagrac? zal mi was nooby z nob pvp :) edit: pozatym skad wiesz, ze mu poty sie skonczyly?ehh? edit2: te noobowskie teksty Saint phenixa byly po to, zeby nas zmylic, ze jest to noob. Ten typ jest ogarniety ma 108ek i chcial zdobyc moje zaufanie i zdobyc vt. Wiadomo, ze odrazu sie zorientowalem ocb wiec tak zrobilismy. To by bylo na tyle wiecej w tym temacie nie pisze. Pozdro dla dzieci z non pvp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:48. |