![]() |
Na jakim swiecie zaczac grac?
Secura mi sie juz znudzila, po osiagnieciu 36 lvl knighta zrozumialem, ze wlasciwie nic mocniejszego nie moge sam bic..., a koledzy glownie nie maja czasu. Chodzi mi oto, zeby znalazla sie jakas ekipa pozadnych ludzi z jednego swiata, ktora przygarnelaby mnie. swiaty NO pvp odpadaja, bo mam dosc trenowania z dwarfami. swiaty amerykanskie tez odpadaja, bo mam na nich za duze lagi.
Chce graz knightem, walczyc axe, mieszkac w kazo. Mam stale lacze, wiec szybko nabije lvl. Moze dam krotka ankiete: 1) ktory swiat mi proponujesz? 2) czy masz stale lacze? 3) czy znasz zgrana ekipe ze swojego swiata, do ktorej moglbym sie przylaczyc, i jakie macie lvl. @ do DOBO, ktory napewno sie tu pojawi. Pls tylko bez textow : "To ja moze zamkne" @ inni modzi: POWSTRZYMOJCIE GO!!! pls :P |
1 Calmera
2 Nie' 3 Nie Temat do skasowania bo ty sam powinienes wybrac albo zapytac kolegów na jakich graja. Wybór nalezy do Ciebie |
Chodz na Libere ( co prawda stoi ona w USA ale na moim dsl 512 kb nie mam lagów prawie w cale) chętnie cie przyjmiemy do siebie nasza ekipa to 22 druid, 29 druid, 28 knight, 31 knight, 46 knight.
|
Oxygane mam pytanko to u.
A w jakim miescie sie ta twoja ekipa znajduje co??? |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
1.DANUBIA jest spox pk jest ani nie malo ani nie duzo(zalezy od miasta tesz)
2.tak 3.wystarczy 25+ lev a masz jusz fajnom polskom gildie:) |
Ja Ci dam najlepsza rada:
Wejdz w panel tworzenia świata nazwij postać, wybierz plec, teraz zamknij mocno oczy, wystaw palec od reki przed siebie i przejedz palcem po serverach i ten, który wybierzesz bedzie tym na, którym bedziesz grać Cytuj:
Temat wg. mnie do kasacji... |
hahahahaha. wielkie dzieki :D wezme wylosuje jakis i bedzie ok :P
@Dobo: teraz juz mozesz @inni admini : pomozcie mu :D:P |
Sesej, mieszkamy w venore ale to chyba i tak nie ma znaczenia bo expujemy i w miejscach bliżej Kazo.
|
Cytuj:
|
moze mi ktos powiedziec czemu na "premi" jest tak malo ludu i co to za napis tam gdzie pisze "pvp" "non pvp" i tak dalej to tam pisze "premia" :baby:
|
premia to serwer tylko dla pacców dlatego gra tam tak malo ludu a pvp i non pvp i znaczy ze mozesz sie lac z ludkami i nie mozesz sie lac z ludkami
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |