Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Na jakim swiecie zaczac grac? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2102)

Master blake 04-01-2004 04:27

Na jakim swiecie zaczac grac?

Secura mi sie juz znudzila, po osiagnieciu 36 lvl knighta zrozumialem, ze wlasciwie nic mocniejszego nie moge sam bic..., a koledzy glownie nie maja czasu. Chodzi mi oto, zeby znalazla sie jakas ekipa pozadnych ludzi z jednego swiata, ktora przygarnelaby mnie. swiaty NO pvp odpadaja, bo mam dosc trenowania z dwarfami. swiaty amerykanskie tez odpadaja, bo mam na nich za duze lagi.
Chce graz knightem, walczyc axe, mieszkac w kazo. Mam stale lacze, wiec szybko nabije lvl.

Moze dam krotka ankiete:
1) ktory swiat mi proponujesz?
2) czy masz stale lacze?
3) czy znasz zgrana ekipe ze swojego swiata, do ktorej moglbym sie przylaczyc, i jakie macie lvl.

@ do DOBO, ktory napewno sie tu pojawi.
Pls tylko bez textow : "To ja moze zamkne"
@ inni modzi:
POWSTRZYMOJCIE GO!!! pls :P

nawigator 04-01-2004 06:47

1 Calmera
2 Nie'
3 Nie

Temat do skasowania bo ty sam powinienes wybrac albo zapytac kolegów na jakich graja.
Wybór nalezy do Ciebie

Oxygane 04-01-2004 08:17

Chodz na Libere ( co prawda stoi ona w USA ale na moim dsl 512 kb nie mam lagów prawie w cale) chętnie cie przyjmiemy do siebie nasza ekipa to 22 druid, 29 druid, 28 knight, 31 knight, 46 knight.

sesaj 04-01-2004 10:02

Oxygane mam pytanko to u.
A w jakim miescie sie ta twoja ekipa znajduje co???

cysio 04-01-2004 12:11

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Wietnam 04-01-2004 14:33

1.DANUBIA jest spox pk jest ani nie malo ani nie duzo(zalezy od miasta tesz)
2.tak
3.wystarczy 25+ lev a masz jusz fajnom polskom gildie:)

Zaglada 04-01-2004 15:14

Ja Ci dam najlepsza rada:

Wejdz w panel tworzenia świata nazwij postać, wybierz plec, teraz zamknij mocno oczy, wystaw palec od reki przed siebie i przejedz palcem po serverach i ten, który wybierzesz bedzie tym na, którym bedziesz grać

Cytuj:

ktora przygarnelaby mnie
A co Ty, sierota jesteś ? =P

Temat wg. mnie do kasacji...

Master blake 04-01-2004 22:28

hahahahaha. wielkie dzieki :D wezme wylosuje jakis i bedzie ok :P

@Dobo: teraz juz mozesz
@inni admini : pomozcie mu :D:P

Oxygane 05-01-2004 00:14

Sesej, mieszkamy w venore ale to chyba i tak nie ma znaczenia bo expujemy i w miejscach bliżej Kazo.

sesaj 05-01-2004 08:39

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Oxygane
Sesej , mieszkamy w venore ale to chyba i tak nie ma znaczenia bo expujemy i w miejscach bliżej Kazo.
yyyyy...oxygane...pisz sesaj jesli mozna ;(

Aureliunkunfun 10-10-2004 08:45

moze mi ktos powiedziec czemu na "premi" jest tak malo ludu i co to za napis tam gdzie pisze "pvp" "non pvp" i tak dalej to tam pisze "premia" :baby:

Dixi 10-10-2004 09:04

premia to serwer tylko dla pacców dlatego gra tam tak malo ludu a pvp i non pvp i znaczy ze mozesz sie lac z ludkami i nie mozesz sie lac z ludkami

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05.