![]() |
Nasz klan upadł. ;<<
No, więc od dawna nie wchodziłem na to forum, i raczej nie spodziewałem się zaskoczenia-nic nowego.
Kiedy Pemek zorganizował kiedyś mecz, to wbiłem ja, ktoś tam jeszcze, Pemek i jego kumpel. Gra się skończyła po 10 minutach. Nasz zajebisty klan, leży na łopatkach, już nas nie da się zorganizować. Nikomu się nie chcę. Wiadomo, Przemek jest w wojsku (chyba) i nie może stawiać servów. A może ktoś inny może? Albo byśmy szukali pustych? Kiedyś tak robiliśmy i było spoko... Trzeba reorganizować klan, znaleźć hostera i zacząć grać tak jak kiedyś. Bo teraz jeden mecz na 2 kwartały to żałość i boleść. Jeśli jesteście za moim pomysłem, i zgadzacie się napiszcie w tym temacie, a potem zacznijcie spamować reszcie z naszego umarłego klanu. A nuż (widelec) się uda? Kogut |
Kogut tęskni xDD
Dobra, a tak serio, to w sobotę zagramy wieczorem, postawię serva, bo przyjadę na przepustkę ;] Poza tym dostałem 3 dni urlopu nagrodowego HAHAH :D Popracujemy nad reaktywacją jak wyjdę z woja, a jak narazie to trzymać się trzeba jakoś i nie tracić nadziei. Pozdro (: |
@ ;'< !
@ Pemuś: Oke to w sobote. Timspajka uruchomcie i będzie rox. |
O właśnie, timszpika trzeba, heh.. popracuję nad tym, ale nie wiem czy załatwię :<
|
Ja tak szczerze nie mam czasu na soldat teraz wiec takie gry "2 na kwartał" mi odpowiadają w sumie ;d A w sobotę postaram się zagrać.
|
Też zagram ; )
|
Serwer włączyłem, był online, namiary na gg podałem..
ale nikogo z klanu nie widziałem =/ Tym razem się nie udało, ale może następnym razem.. :(( |
Byłem ja Ratar i jakiś nub.
Pograłem aż 5 min bo mnie kumple na piłę wyciągnęli :D |
To, o czym Aekal napisał, to tylko 4fun było koło godziny 15 czy 16, a wieczorem nikogo z klanu nie widziałem, pomimo ogłaszania gry ;/
|
Yy do mnie później nic nie doszło (czyt. nic nie pisałeś)
|
Bo nie byłeś dostępny na gg, wysyłałem do wszystkich dostępnych osób z forum
|
No mnie też nie było a potem zapomniałem ;/ innym razem.
|
Ja gram w Warcrafta. =D
|
Wooow, nowe posty na tym forum xd Wszedłem z nudów, a tu taka niespodzianka. No niestety, hoster woli bawić się żołnierzykami, to tak jest... Pemek jeśli siedzi w domu, to mówi, że woli się upić ze znajomymi niż grać z nami.
btw. Aekałku odblokuj mnie na gg ;< tęsknie. @down Kto to zrozumie lepiej niż ja ;[? |
Ej kurde, ja czasu nie mam na granie teraz, więc sorry..
Wy się uczycie, ja, tak samo jak Wy, mam swoje obowiązki. A bawienie się żołnierzykami wypraszam sobie, bo to poważna sprawa jest, jeśli tego ktoś nie rozumie, to niech się nie wypowiada. Pozdro.. |
> >
|
Kurwaaaaaaa! Trzeba do każdego z klanu napisać i niedługo pograć. A tymczasem podajcie IP jakichś serwów CSa (najlepiej z jakimiś modami).
|
Siema
żyjecie? ;p Siema |
Żyjemy, ale Pemek nubi :P
|
@Rater
Nie wypowiadaj się za wszystkich.. I co masz na myśli pisząc 'nubi'? |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |