![]() |
pomocy w wybraniu profy
Wiec Tak !
Mam hara 18 lvl druid , 12 pall skille 55 , knight 10 llv skille 36 mam takie eq : demon helmet , golden legs , mms , dsm jesli chodzi o pacc to mialbym zamiar kupic okolo 50lvl NIESTETY NIE MOGE SIE ZDECYDOWAC KIM GRAC raz wpadne na jakis pomysl i gram pallem po 2 dniach zmieniam zdanie na druida itp.Gram Na Swiecie Pvp potrzebna mi krotka rada i na temat kim grac ?? niechce odpowiedzi jesli wolisz uciekac , czy jesli wolisz magie itp, lubie kazda technike gry ;/ i jesli mialby ktos world trade MY LUMINERA FOR YOU SERV PVP Z GORY THANKS |
Oczywiscie ze druid na pvp najlepszy ale jeżeli masz dopiero zamiar na 50 lvl kupic pacca to graj palem bo druidem bedziesz wbijal 2-3 wolniej lvl
|
róbmy wszyscy palków:):):):):)
|
@up a ty graj 18 knajtem;(
|
Graj każdym jak ja xdd
|
Cytuj:
A jak już tak bardzo chcesz, żeby ktoś za Ciebie zdecydował graj druidem. |
moim zdanie najtem ewentualnie palkiem :D na druta bedzie szlo duzo kasy i czasu ... EQ masz dobre dla najta wiec ja bym sie nie zastanawial :P:cup:
zamin drutem wbijesz 30-40 lvl to pograsz kilka miesiecy :p |
Przede wszystkim sprzedaj eq i kup jakiegoś p seta, na niskim lvl łatwo paść (no chyba, że blessy kupujesz, ale nie oplaca sie dla tak niskiego lvl). Wg. mnie graj drutem, ale pacc koło 40 kup, będzie dobrze ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59. |