![]() |
Wiem ze jest juz to wałkowane setny raz ale nadal nie moge dotrzeć do rzetelnych i jasnych informacji na temat konta free account i ostatniej łatki. Jak to jest? Prosze o odpowiedź na 3 pytanka:
Ile % lvl-a strace & jakie jest prawdopodobieństwo wypadnięcia itema, gdy: 1. Założe samego aola? 2. Wykupie wszystkie blessy dla facc + założę aola? 3. Wykupie same blessy dostepne na facc ? Prosze również o podanie cen jednego blessa na poszczególny level. Z góry dzieki, Wojtek ;) |
1. Nie stracisz nic z eq..lewel tak jak normalnie
2. Nic z eq + 4% mniej expa 3. 10% wypadneicia jakiegos itema + 4% mniej expa Jesli cos zle napisalem prosze mnie poprawic |
jak już to załoze.
od 30lvla jeden bles kosztuje 2k i z lvlem cena wzrasta o 200 gp czyli np. na 31 lvlu musisz zaplacic 2,2k na 32 lvlu 2,4k:) |
Cytuj:
Pozdrawiam ;) Btw cos czuje ze zacznie sie na tibi polowanko na postacie z facc i duzym lvlem :< ;d |
@up
No nie wiem, ja jestem na facc i mam wykupiony Blessing of the Inquisition także nie nosze aol'a i mam 100% pewności, że nic nie spadnie. Na dodatek mam 5 bless na facc. Fakt, że ci co nie maja zrobionego inq i są na facc to ciężko mają ;) |
Cytuj:
Znika ofc po dedzie ? |
@up
Ta znika. Ale można go kupić na facc czyli kupujesz (5blessów). Sprawdziłem to na sobie bo padłem w 5min. po wprowadzeniu patcha, a potem kupiłem bless of inq na facc.:p |
Mam pytanko, kupiłem blessy przed update. Wszystkie 5 na paccu. I teraz mam parę pytań:
1. Czy mam nadal wszystkie blessy? 2. Czy na FACCU z wszystkimi blessami spada cos z eq? |
1.Tak
2.Jeśli masz wszystkie 5 to NIE. |
Cytuj:
|
@up
Nie znika, masz go do wtedy, dopóki nie padniesz, nawet jak stracisz pacc :) Ale po końcu pacca już nie można kupić tego 5-go ;p Ale to chyba wiadomo ;) |
Cytuj:
|
ja troszke z innej beczki...
dawno nie grałem (przestałem jak mieli wycofac aole bo ja facc) dzis loguje sie i złapałem zonka bo myślałem że stracę aola albo zamieni sie w ten broken amulet a tu zdziwko - dalej mam aola! czyli jednak nie wycofali aoli? czy jednak zrobia to za np. miesiac? prosze o odp. |
Nie, nie wycofali AoL-i. Zrobią to, jak będą umieli poradzić sobie z problemem ewentualnych pkerów czyhających na graczy kupujących blessy.
|
a aol zachował swoje właściwości tzn nic mi nie spadnie jak go noszę czy tylko zmniejsza prawdopodobieństwo spadniecia jakiegos itemu o ileś tam % ?
edit oops... sorki za niedoczytanie posta nr 1 i 2 :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:12. |