![]() |
Erig.net
Jak niedawno sie dowiedzielismy portal erig.net zostal zamkniety. Byla to najlepsza stronka ze statystykami top exp, mlvl itd. Mam takie pytanie czy jest moze jakas inna stronka podobna do erig na ktorej mozna dowiedziec sie kto ile wbil itp. jak na erig.net? Przez to ze erig nie ma to nie bardzo sie orientuje kto jaki lvl ma i ile sobie wbil w dzien exp. Z gory thx
|
Nie martw sie, prawdopodobnie jutro otworzą, już kilka fajnych stron zamkneli na Prima Aprillis ;)
|
http://en.tibiaml.com/gameworlds/
Wybierasz świat i widzisz kto ile wbił expo w top 300 danego serwera, niestety ta strona innych statystyk nie oferuje. Eriga nie da się zastąpić :( @down a nad czym? |
Szczerze mówiąc bardzo żałuję, że stronka zakończyła swoją działalność bo jednak była dla mnie bardzo szerokim źródłem wiedzy ;< aczkolwiek pewnie są inne, niekoniecznie lepsze niekoniecznie gorsze strony które zastąpią nam erig. Wystarczy poszukać.
|
a kto powiedział, że na eringa wchodziło sie tylko by sprawdzić kto jest najlepszy? .. ja np wchodziłem żeby sprawdzić jakie bossy się zrespiły ostatniego czasu na moim servie (to tylko przyklad) zastanow sie next time
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wie ktoś co się stanie z loteriami które kończą się jutro ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53. |