![]() |
Nie mogę wejść po drabinie !!!
Nie mam Liny...Czy jest potrzebna ?? Bez przerwy klikam ale nic się nie dzieje ;(
|
musisz nacisnac prawym klawiszem myszy pod drabine X(
|
Mozesz tylko nie umiesz :). Klikasz ppm na kratke przed drabina i dajesz use. Albo klikasz na ta kratke lpm + ctrl :D. A jak masz ustawione "Tibia Classic Conrol" to tak jak napisal kolega wyzej :)
|
A jest wymagany lvl ?? Bo mam pierwszy dopiero :confused:
|
do tego nie jest wymagany lvl...
|
HA HA... Nie lvl nie jest potrzebny do wchodzenia po drabinie :p (dzieki ze mi poprawiles nastroj) A twoj nick tez bardzo pasuje do tematu ktory zalozyles :D
|
Klikasz na kratke przed drabina i nie jest wymagany zaden lvl. widze ze jestes maly newbie wiec zaraz dam tu fote jak wykonac wejscie po drabinie ;p
@down masz na mysli Drabine (usera) czy drabine (ze szczebelkami)? :D <edit> Prosze bardzo! http://img73.exs.cx/img73/9858/drabnajpg5sl.jpg obrazek powyzej ukazuje drabine jakich napotkasz wiele podczasz gry w tibie, kazda z nich wygada tak samo, chc moga roznic sie podlozem, np. ten obrazek przedstawia drabine umieszczona na deskach (depo), spotkasz rowniez drabiny postawione na ziemi oraz wiele innych... czarna pole jest przynalezne do drabiny czyli gdy na nie klikniesz (prawy przycisk mysze ==> Use) pojdziesz poziom wyzej (w grze oczywiscie nie ma takich czarnych linii) Mysle ze ci pomoglem :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |