![]() |
Gazek + bug ?
|
Dziwny przypadek, przeciez 300 lvl na pewno kupuje the Blessings of Inquisition = wszystkie 5. Nie wiem jakim cudem spadl mu ten shield :F Moze CIP cos zjebal?
|
Tak to jest jak się chcę ulepszać coś na siłe. Był aol, było wszystko wporządku.
|
Tak odrazu bug cipsoftu!
Wszystkim dziala ale bug jak sie ma 300 rp!! Ja kidys mialem sytuacje ze napisalem hi>blessing>eys drobna literowka a tak wiele strat.. |
dpsy zbili aggro z tankera i po raidzie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PzdRo |
spadly mu 2 lvle wiec blessy napewno mial
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No niby stracił te 1,25% całego expa ...
Czyli, że niby te blessy miał. (Zakładając niski 300 lvl mógł spaść na wysoki 298, gdyż 299-300 to 4,425,400 expa, a stracił on coś ponad 5,5 mln) I tak ogólnie to da się zauważyć brak skilla w wallowaniu. |
Cytuj:
|
Taa bug cipsoftu, po prostu kretyn nie kupil wszystkich blessow bo pewnie na frosty czy inny syf pedzil w podskokach.
|
Psiak s*******aj na poi i nagraj jakąś komedie dobrą.
|
Cytuj:
|
Bo z tymi blessami jest troszkę do dupy, powinniśmy widzieć ile kupiliśmy na przykład tam co są skończone questy... Sam nie wiem czy mam wszystkie, a chodzę z platinum amuletem :> Ale mój kolega padł bez aola i nic nie spadło.
|
Cytuj:
|
a Czy czasami te bless nie dają 90% pewności że nic nie spadnie? ;s no chyba że źle doczytałem....a jeśli mam racje to miał pecha po prostu w lotto też czasami ktoś wygrywa a jest mniejszy % szansy :P.
|
Wszystkie blessy dają 100% pewności. Jak mu coś spadło to widocznie nie miał wszystkich, albo rzeczywiście jakiś bug (to mi się wydaje mniej prawdopodobne).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:11. |