![]() |
Human Upgrades
http://www.humanupgrades.com/
Co o tym myślicie? Czy zdecydowalibyście się na takie coś? Ja na pewno nie xD |
To już jest gruba przesada... Mówię o "DNA SURGERY". Tak samo jak "Human Upgrades DNA Laboratory"... Nie sądzicie, że posuwamy się za daleko?
|
Mam tylko nadzieję, że nie dożyję czasów, gdy ludzie przestaną chodzić i zaczną jeździć na Segway'ach oraz wszczepiać sobie doodbytniczo komory dezintegracyjne, uruchamiające się pod wpływem nadchodzącego stolca, co pozwoli zaoszczędzić dużo czasu.
|
o w morde.
|
Ostro, nie chciałbym mieć dziewczyny z językiem wystającym z pochwy/ 8 sutkami ;<
|
Cytuj:
ciekawe całkiem.! |
Jak zobaczyłem 4 sutki i 6 palców to o mało nie zaliczyłem rotfla.
Zaczynam bać się każdego kolejnego dnia... |
Epic fail ; p Chociaż drugi kciuk byłby całkiem przydatny. Albo dorobić sobie błony, skrzela i płetwy. Hop, do wody ; p
|
kturym sie wloncza?//
|
O lol N/C...
Jakoś tego nie widzę :p |
Ja juz mam aluminowe zeby i aluminiowe uszy. Fajne to!1
|
Nie no, nie wierzę. To z pewnością jakaś prowokacja.
PS Simplenose mweheheheheh EDIT: http://www.museumofhoaxes.com/hoax/w...uman_upgrades/ Dla tych, którzy jednak w to w jakiś sposób wierzą. @down Plazmidy, morskie ślimaki, ADAM i EVE? Postoję. |
Ale zajebiste.
Nie wiem co widzicie w tym dziwnego. To przyszłość, kiedyś ludzie będą mieli więcej maszyny w sobie niż człowieka, będą chcieli żyć lepiej, czuć się lepiej i takie implanty im to dadzą. Sam bym siebie przerobił, jakbym mógł i miał za co. Oczywiście nie mówie tu o szóstym palcu czy błonach i skrzelach, ale na przykład jakieś wzmocnienie mięsni, czy doładowanie organizmu jak najbardziej. |
Cytuj:
@nie no, fajne! ja osobiście sam bym co nie co powiększył ^- |
Cytuj:
A ja dalej obstaje przy swoim, że fajna sprawa. Szkoda, że tym razem to tylko podpucha. |
Ahhhhhh simplecunt
|
Cytuj:
|
I wierzycie, że to naprawdę istnieje?
|
Wiadomo, że to pic (link Szynki), ale sama idea fajna.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11. |