![]() |
Jak umagicznić Rune??
Odpowiedccię proszę bo nie wiem jak umagicznić Rune??
Jestem pierwszy raz na MAINLANDZIE i chciałbym się dowiedzieć jak umagicznić rune?????? |
Na co te wszystkie poradniki i tutoriale, już chciałem Ci odpowiedzieć, ale NIE, szukaj!!!
|
Jak umagicznić Rune chciałbym szybką odpowiedź
nie mogłem znależć nic w poradnkach i proszę odpowiedzcie tutaj jak umagicznić runę proszę
|
|
nie oto mi chodzi chciałbym żeby ktoś powiedział mi jak to zrobić ale tak po prostu szybko np iść tu i tam kupić to i to
|
Jacy Wy nieuprzejmi :P
1 Idziesz kupujesz se takie cuś co się run zwie. 2 Myślisz jaki wyraz który zaczyna się na literę S a kończy na J. 3 Zaczynasz na*******ać głową w klawiaturę. 4 Jak odnajdziesz to magiczne słowo z punktu 2 będziesz wiedział co robić :P PS: Niech ktoś napisze poradnik Jak używać opcji szukaj :P PS 2: Bierzesz pustą runę do ręki wpisujesz magiczne słowa (np. adori gran) i tak o to masz runkę. Pamiętaj że musisz mieć kupiony czar i mieć odpowiednią ilość many ;P |
Bardzo dziękuje tobie Druidzie Regis bo o taką odpowiedź mi chodziło teraz będe wiedział jak to zrobić i jeszcze raz bardzo dziękuje :)
|
najpierw jkupujesz czar jaki chcesz zwracajac uwage na swoj magic lvl
potem kupujesz blank rune wkladasz ja w miejsce tarczy lub miecza wypowiadasz czar i masz nowiutka runke:P :D |
Jak uzyc opcji szukaj?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13. |