![]() |
Jak wgl się w to gra ?? :/
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak się w to gra ?
|
Prowokacja?
Od tego jest mnóstwo tutoriali.. Ale zrobię wyjątek. Po 1 Rejestrujesz się na tibia.com. Po 2 Pobierasz klienta Tibia 8.41. Po 3 Klikasz "Enter Game" i wpisujesz Nazwę konta oraz Hasło np. Agasgas asfagas888 Sterowanie - Chodzisz strzałkami, myszką atakujesz , podnosisz items. Items - Rzeczy , przedmioty. Rozmowa z npc - Pierw piszesz "hi" a potem wybierasz dowolne możliwe opcje ;] Tyle : O |
Hmm moze to i prowokacja ale... sciagnij klienta tibii zarejestruj sie itd. przejdz tutorial (czytaj to co piszą npc itd.) są obrazki wiec nie bedzie chyba problemu.
Ew. translator |
|
to nie jest rzadna prowokacja poprostu nie wiem o co w tym chodz :(
mam konto normalnie wchodze w tibie i ii? i sie błakam , niewiem co mam robic gdzie isc i wgl ;/:confused: |
@all
Nie krytykujcie go, forum jest od pomocy nie? On ewidentnie potrzebuje takiej. Chłopcze. Poproś jakiegoś polaka w grze o pomoc, ew. zawitaj na server Harmonia, ja na pewno ci pomogę. Jak coś to pisz PW. |
Polaka o pomoc? Już szybciej jakiegoś niemca/szweda/brazola czy coś, byle nie polaka.
|
Chłopcze ??? :D nie jestes chłopcem xD jak juz to dziewczyna :D no coż moze dlatego mi ciezko skumac ta gre hihi :D :(
dzieki :) |
@2up
Racja, przesadziłem z pomocą od polaków. @up Więc Dziewczyno, jak coś to pisz do mnie śmiało. Pomogę ci na tyle ile sam potrafię. |
dzieki ;] wiec mozesz sie przygotowac ze wkoncu napisze :D
|
Cytuj:
@Heatvich Pomoc pomocą, ale to co zrobiłeś kwalifikuje się raczej na pogłębianie ich braku samodzielnego myślenia niż pomoc. Zwłaszcza w tak błahej sprawie, gdzie istnieje cała masa różnych tutoriali, manuali, poradników itd. Nie trzeba być jakimś geniuszem, żeby poszukać... |
ejj , ale pamietajcie ze ja tez to czytam !
|
Cytuj:
|
ODKRYŁEM TO!!! TERAZ WIEM CZEMU NOOBKI "NABIJAJĄ POSTY" !!!*
* - żeby mieć "czarny" nick. |
@Smoczek
Gz odkryłeś największą tajemnice. @Topic Idziemy do sklepu kupujemy słownik Polsko-Angielski najlepiej Polskiego też. Siadamy, studiujemy go aż go na pamięć wykujemy. Włączamy grę, robimy tutk'a. Wbijemy 8 lvl i się zrookujemy i wracamy do początku albo rozwalamy komputer i idziemy na dwór. |
Drogi Uzytkowniku Forum.
Chcesz sie nauczyc grac w tibie?? Wejdz w mój poradnik http://www.forum.tibia.pl/showthread...99#post2515699 Niesłuchaj tych glupot ze strony innych playerow! |
No tak... Mam kontakt z autorem tematu.. Swoją drogą bardzo miły :]
Ale patrząc na to.. Każdy z nas tutaj zebranych zaczynał/zaczyna grać w tibię. I co pierwsze co mieliście na myśli - "O! Wejdę na tibia.pl poszukam tutoriali i będę umieć grać! Jupi! Czy Raczej -"Kurde.. nie wiem jak w to się gra.. Zapytam kolegów albo kogoś w grze.. Może oni mi pomogą. Więc przestańcie surowo obwiniać tych którzy chcą się uczyć grać bo : Po 1 Nie zawsze ktoś wie że są tutoriale , lub że istnieje tibia.pl. Po 2 Każdy z nas kiedyś taki był , to że teraz jesteśmy lepsi nie oznacza że musimy "Dyskryminować" każdego kto jest newbie. To moje zdanie na ten temat. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:24. |