![]() |
summon creature
Mam klopot z przywolaniem i iluzją w stworka, którego nazwa sklada sie z 2 czlonów.(np.winter wolf)
Pomóżcie 8) |
Eeee, jaki tu można mieć kłopot?
utevo res "winter wolf :rolleyes: |
Taki, że sie nie pojawia... 8)
|
przeczytaj jeszcze raz odpowiedź Androja
Zwróć uwagę na pewien dziwaczny znaczek stojący pomiędzy zaklęciem a nazwą potwora :P |
NIE JESTEM NOOBEM!!!
NIESTETY NIC SIE NIE POJAWIA:( |
Żeby używać summon trzeba mieć:
-odpowiedni mag lv(16 chyba) -odpowiedni level(czyt.mane) -umieć wpisać nazwe stworka -upenić się czy mamy odpowiedno dużo many -wpisać utevo res "winter wolf -mieć ten czar Jak się nei pojawia to: -nie masz odpowiednich wymagań(lev,mag lev),lub nei masz zaklęcia(nazwa i formuła to nie problem). |
A mam pytanie: Czy summonowałeś już inne stworki? (to dużo wyjaśni :D )
|
Radze zajzec do spellbooka i sprawdzic czy masz ten czar napewno i czy masz wystarczajaca ilosc manny do rzucenia summona/crature ilusion. i uwaga na " w inkantacji.
|
To tak zdaje mi sie (wiem tylko co do summonowania nie weim czy bedzie to dzialac do iluzji) wiec gdy summonujemy cos co ma 1 człon np utevo res "wolf to mozna nie dawac zakonczenia lecz jesli jest juz utevo res "winter wolf" to musio byc ten znaczek na koncuchyba tak to dziala
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sumonnowałem juz inne kreaturki, których nazwy były z jednego członu. NIestety innych(winter wolf-mój ulubiony)przywolac nie moge... X(
|
Nie lepiej przywołać psa...A jak chcesz wilka to sobie summonuj wolfa i tyle:P
|
Mam jedno pytanie: na jakim mlvlu mozna summonowac Mino Archera?? To dla mnie ważne, bo zdaje mi sie ze niepotrzebmie juz kupilem ten czar...
|
Cytuj:
Musisz miec 20 lvl. |
żeby przywołać jakiego kolwiek stworka musisz miec 16 m lvl ae naprykład żeby mieć wystarczającą ilość manny musisz mieć 20 lvl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:26. |