![]() |
Własna shisha
tak bardzo bardzo nie chciałem spamować, no ale ;P
no więc, nadchodz± wakacje, czas imprez i posiadówek, czas zaopatrzyć się we własn± fajeczkę. I teraz tak, znam juz trochę firm, poczytałem, poogl±dałem. Ale wolę spytać jeszcze. Więc, poszukuję sziszki, nie koniecznie 'kieszonkowej', może być spokojnie to 60cm, a nawet byłoby wskazane. Bardzo chciałbym 2 wężow±, ale powiedzcie mi jak to jest... Czy dym jest wtedy słabszy? Każdy mówi, że takie s± mniej szczelne.. Po prostu wszystko o 2 wężowych. Najlepiej firmy, ceny, może zdjęcia lub linki. Byłbym bardzo wdzięczny. Aha, no cóż, budżet mój przekraczać 150zł nie będzie : ) W końcu czym¶ ten dym trzeba przepijać. |
nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale jesli chcialbys naprawde wlasna szisze to mozna lajtowo zmontowac taka.
bierzesz butelke po dr.vitt (dzban) wsadzasz do niej metalowa rurke i kawalek zwyklego weza ogrodowego, calosc uszczelniasz silikonem i masz zajebista sziszke ;p jedyne co to trzeba dokupic cybuch, bo nie wpadlem na pomysl jak go zrobic. co do sziszy dwuwezowej to dym jest taki sam, ale nie da rady palic naraz z 2 wezykow, trzeba zatykac jeden, gdy ktos pali z drugiego :-) Y'all |
Toż to prawie bongos xd My ze znajomymi do duzej biutelki wpu¶cili¶my kawałek rurki a z boku przykleili¶my ustnik. Klejem z pistolecik więc się trzymało dobrze;) Na górze mały cybuch.. No cóż, sziszka to nie miała być, ale i duzy można było włożyć.. ^^'
|
A po co robic fajke wodna z butelki i weza ogrodowego, jak tani, fabryczny model mozna kupic za ~~30-50zl? :P
|
zeby nie wydawac 30-50zl na tani fabryczny model? :-)
btw nie mialem nigdy lepszego dymu niz z tej macgyverowskiej sziszy wiec nie wiem po co przeplacac ;p Y'all |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14. |