![]() |
Wesołego Alleluja!
Po raz kolejny obchodzimy święto Wielkiej Nocy. Króliczki w całym tibijskim świecie skończyły kolorować jajka. Jeżeli jesteś zainteresowany zdobyciem takich jajek na wielkanocny stół, odwiedź miejsca występowania królików lub kur. Jeżeli wolisz jednak kupić jajka wielkanocne, popytaj sprzedawców jedzenia, być może mają w swojej ofercie podobne niespodzianki.
Życzymy wam wspaniałych świąt Wielkanocnych! |
Ja też życzę ekipie redaktorów tibii.pl i użytkownikom forum tibii.pl bogatego zająca i wogóle ;). Po jajka napewno się wybiore.
|
dla wiekszosci tibijczykow swieta to tylko okazja do grania ale wesolego jajka;p
|
Nie bardzo rozumiem tytuł newsa. Na Tibia.com jest "Wesołej Wielkanocy", a nie "Wesołego Chwalenia Pana"...
|
Cytuj:
get lost loser. |
Dokładnie, popieram Etorica.
No. A dla ateistów: Miłego dnia. |
Cytuj:
@Bardziej srsly Wszystkiego naj Milego dnia Vasu kroliczek Dzis zyczy wam @down&2down Utopcie sie w kawie. |
Orog dobry orog zuy?
Wystaw pisankę, teraz ty! |
W radzieckiej Vasudanii to króliki są malowane przez jajka.
|
Nie będę grał
Ja jestem ateistą, nie spędzam więc świąt jak normalny katolik, ale grać tez nie będę. Pouczę się trochę, pogram najwyżej dzisiaj,m jak nie ma świąt jeszcze. I jeszcze dla wszystkich Happy Easter!!!
|
Święta tuż tuż a co za tym idzie lany poniedziałek :D
Również składam Wszystkim Wesołych Świąt!!!! |
Cytuj:
http://www.ubar.pl/img_14923_normal.gif |
Wszystkim Tibijczykom, nie-Tibijczykom, wierzącym w to lub to albo niewierzącym tak jak ja, czyli po prostu każdemu Wesołych Świąt Wielkanocy :)
|
Nie cierpię świąt. Nienawidzę Religii.
|
Również życzę udanych świąt i dużo Vasud... tzn. królików! ; P
|
Najlepszego kurczaczki. Poniedziałek zawsze można zalać czymś innym niż wodą ;)
|
Jak zawsze konkurs Esemes jest ważniejszy niż życzenia...
Nie dziwię się, że fartem spoglądam na newsy z Tibii.pl Tak jak teraz, mogłem ten news przeczytać w środę, lecz coś mnie skusiło by zjechać niżej niż reklama konkursu... Życzę wszystkim wesołych świąt. |
Cytuj:
Cipsoft doskonale wie, że są gracze uzależnieni od tej gry i swoje święta zamast z rodziną, spędzą przy tej grze. Dlatego stwarzają równie sztuczną atmosfere Pozdrawiam |
Wesołych Świąt
Życze wszystkim wesołych i miłych świąt i mam nadzieje że niektórzy zawieszą tymczasową grę i spędzą święta z rodziną a nie na expach bo wszystkie free :]
|
Nawet nie wiecie jakie to święto jest upokarzające dla szatana.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:07. |